Poroka na Mauritiusu

Poroka na Mauritiusu!

Mauritius
je zaradi lepote in prijaznosti samega otoka vreden obiska. Mauritius lahko obiščete kadarkoli v letu, čeprav najbolj priporočamo obisk med septembrom in majem. Otok je ravno prav velik, da ponuja možnosti ogledov in ravno prav majhen, da se boste počutili domače in prijetno. Kot preproga ga prekrivajo nasadi sladkornega trsa, iz polij pa se dvigajo zelene vzpetine najbolj nenavadnih oblik. Plaže so bele in peščene, koralni greben skoraj neprekinjeno objema celotni otok.
Mauritius je romantična in nepozabna destinacija, ki vam bo segla v srce.
 
Poroka na Mauritiusu in poročno potovanje bosta eno samo, nepozabno doživetje.
 
Celotno organizacijo poroke in poti prepustite nam in se izognite napornim pripravam in stresu.
 
Obiskati Mauritius je preprosto. Za obisk dežele niso potrebna nobena preventivna zdravljenja, tudi vizuma slovenski državljani ne potrebujemo. Časovna razlika je minimalna, zato na otok pridemo spočiti. Ponujamo tudi polete iz Ljubljane, kar je gotovo veliko bolj udobno kot več urna vožnja na okoliška letališča.
 
Poroko pri nas zlahka overite. Na Mauritiusu dobite poročni certifikat z apostili, ki ga je potrebno prevesti v slovenski jezik, nato poroko lahko vpišete na domačem Matičnem uradu.
 
Poroke na Mauritiusu ponavadi organiziramo v okviru hotelov. V vsakem hotelu, ki se ukvarja s porokami, imajo več poročnih prizorišč, ki jih priporočajo. Ponavadi je to poseben kotiček na plaži ali v hotelskem vrtu.
 
Zanimiva možnost je tudi poroka na Otoku dveh kokosov. Gre za nenaseljeni otoček blizu glavnega otoka, kjer je samo kolonialna vila in pa seveda čudovite plaže. Prirejajo dve poroki na dan, eno zjutraj in eno zvečer. Če se poročite zvečer, lahko otok »najamete« tudi preko noči.
 
Poroko izvaja matičar. Ceremonija poteka v angleščini. Prebrskajte hotelske poročne pakete ali nam pišite.

Paradise Cove Boutique Hotel

Poročite se v modernem, mirnem in na novo obnovljenem hotelu. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primeren preko celega leta.

Podrobnosti

Od €2.245

Maritim Crystals Beach

Poročite se v sodobnem, srednje velikem hotelu kjer se belo peščena plaža nikoli ne konča. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primeren od septembra do maja.

Podrobnosti

Od €1.810

La Pirogue

Poročite se v živahnem, srednje velikem hotelu kjer bivate v bungalovih. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primeren preko celega leta.

Podrobnosti

Od €2.610

Ambre Mauritius

Poročite se v hotelu za katerega pravijo, da je svetla stran življenja. Je sevtel, moderen in namenjen gostom od 16 leta starosti. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primerno obiskati od septembra do maja.

Podrobnosti

Od €2.025

Friday Attitude

Poročite se v udobnem in posebnem hotelu, ki že v osnovi nudi ALL INCLUSIVER paket. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Bivanje v hotelu je naprimernejše od septembra do maja.

Podrobnosti

Od €1.655

Lagoon Attitude

Poročite se v modernem, na novo obnovljenem hotelu, ki je namenjen odraslim gostom. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primeren preko celega leta in se nahaja na severu otoka.

Podrobnosti

Od €1.840

Zilwa Attitude

Poročite se v modernem, živahnem in posebnem hotelu. V ceno je vključen osnovni poročni paket, ki ga lahko nadgradite. Hotel je primeren preko celega leta.

Podrobnosti

Od €1.935

Ravenala Attitude

Ravenala je kvaliteten in očarljiv hotel v kolonialnem stilu, ki ga lahko obiščete kadarkoli v letu. V ceno potovanja je vključen bogat poročni paket, možni so številni dodatki, ki bodo poroko oblikovali po vaših željah.

Podrobnosti

Od €1.835