Mauritius

Mauritius vas bo začaral, napolnil dušo, s svojim vzdušjem, barvami in okusi bo dopolnil vaše poročno potovanje v zares enkratno in neponovljivo izkušnjo.
 
Poročno potovanje Mauritius je pri nas med najbolj priljubljenimi. Razlogov je več, prvi pa je gotovo cena. Hoteli na Mauritiusu namreč ponujajo daleč najboljše popuste za mladoporočence, za nevesto je lahko popust za bivanje tudi do 50% cenejši od redne cene. Poleg tega mladoporočenca obdarujejo s sadjem, šampanjcem, včasih tudi z romantično večerjo ali popustom za masažo.
 
Ljudje so najbolj prijazni in gostoljubni, predvsem pa je zanimiva kulturna mešanica Indije, Afrike, Evrope in Kitajske.
 
Obiskati Mauritius je preprosto. Ne potrebujemo nobenih preventivnih zdravljenj, voda je pitna, jemo lahko tudi na ulici brez strahu, da bomo obležali v postelji. Vizuma ne potrebujemo, časovna razlika pa je minimalna.
 
Hoteli na Mauritiusu ponujajo mladoporočencem najbolj ugodne popuste. Poleg raznovrstnih darilc in majhnih pozornosti večina hotelov ponuja zelo ugodne popuste za mladoporočence, večinoma pa ti popusti veljajo nekje od šest pa do devet mesecev po poroki.
 
Imate dodatna vprašanja? Pošljite jih in z veseljem bomo odgovorili.
 

Sugar Beach Resort

Doživite poročno potovanje v hotelu na bivši plantaži kjer idej za zabavo ne zmanjka in hkrati lahko najdete svojo oazo miru.

Podrobnosti

Od €2.195

Dinarobin Beachcomber

Zgodovinsko območje, letovišče dopolnjuje z vrhunskimi in kakovostnimi storitvami. Vedno prijazno in pozorno osebje vas spremlja v vseh restavracijah, barih, apartmajih ali na plaži.

Podrobnosti

Od €2.205

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Poročno potovanje s pridihom afriške kulture in arhitekture je lahko nejkaj posebnega in ga diživite v srednje velikem hotelu na jugu otoka. ALL INCLUSIVE vključen.

Podrobnosti

Od €2.310

La Pirogue

Poročno potovanje okusite v živahnem, srednje velikem hotelu kjer bivate v bungalovih, ki so ob plaži ali v tropskem vrtu. 

Podrobnosti

Od €2.360

Maritim Crystals Beach

Poročno potovanje dozivite v sodobnem, srednje velikem hotelu kjer se belo peščena plaža nikoli ne konča. V ceno so vključene ugodnosti za mladoporočence.

Podrobnosti

Od €1.560

Ravenala Attitude

Ravenala je kvaliteten in očarljiv hotel v kolonialnem stilu, ki ga lahko obiščete kadarkoli v letu. Poročnemu potovanju bodo pustili svoj pečat tudi ljudje, njihov nasmeh, prijaznost in diskretnost. 

Podrobnosti

Od €1.585

Paradise Cove Boutique Hotel

Poročno potovanje v butičnem, modernem, mirnem in na novo obnovljenem hotelu je idealen za vajin skupen oddih. Mir, lahen vetrc, bel pesek in vonjave oceana bodo pričarali pravo romantično vzdušje.

Podrobnosti

Od €1.995

Lagoon Attitude

V hotelu različnih odtenkov barv se lahko popolnoma prepustite tropskemu vzdušju in doživite nepozabno poročno potovanje.

Podrobnosti

Od €1.590

Zilwa Attitude

V Zilwi bo vajino poročno potovanje nepozabno. Hotel je novejši, živahen in moderen. Navkjub vsemu lahko v njem najdete svojo oazo miru.

Podrobnosti

Od €1.590

Sunrise Attitude

Sunrise Attitude je kraj, kjer lahko pozabite na čas in se znova povežite z naravo, živite v ritmu plime in izjemnih sončnih vzhodov. Namenjen je odraslim gostom.

Podrobnosti

Od €1.450