Poroka na Maldivih

Poroke na Maldivih so samo za vajino dušo. Maldivi so namreč muslimanska dežela, zato uradno veljavne poroke niso možne. Po poroki dobite le simbolični poročni certifikat.
 
Kljub temu so poroke na Maldivih vedno bolj priljubljene. Konec koncev je pomembna zaobljuba, ki jo dasta drug drugemu in ne uradno potrdilo. Poroke tu so sanjske, na belem pesku ob mirni, tropski laguni in ob šumenju vetra v krošnjah palm.
 
Imate dodatna vprašanja? Pošljite jih in z veseljem bomo odgovorili.

Kihaa Maldives Island Resort

Izmenjava simboličnih zaoljub vajine ljubezni si izrečeta v resortu Kihaa, ki je eden najlepših otočkov na Maldivih. Turkizna laguna, bel pesek in neokrnjena narava so edinstveno, romantična kulisa za vajin DA.

Podrobnosti

Od €2.935

Meeru Island Resort & Spa

Simbolično si izirečeta svoj DA na belem pesku s turkizno kuliso oceana v ozadju. Čudovita, sicer simbolična poroka na obali otoka sredi Indijskega oceana. Na otoku je le ena poroka na dan. Ker gre za simbolično poroko, ni potrebno urejati nobene dokumentacije, po obredu prejmete simbolični poročni certifikat.

Podrobnosti

Od €2.735

Kuredu Resort Maldives

Svoje poročne zaobljube, izrečene, na Kuredu v osupljivem turkiznem oceanu, belega peska med prsti, je enkratno in romantično. Lepota otoka vaju bo ob vajinem DA pospremila v skupno življenje. Ker gre za simbolično poroko, ni potrebno urejati nobene dokumentacije, po obredu prejmete simbolični poročni certifikat. 

Podrobnosti

Od €2.560