Poroka v Ameriki, New York

Poročita se lahko nad strehami romantičnega velemesta, na strehi Top of the Rock, v Centralnem parku, vrh Empire State Building, na mostu Brooklyn Bridge z lepim razgledom na mesto ali celo na strehi razkošnega apartmaja s čudovito lokacijo in ambientom! Nekaj posebnega bo poroka v helikopterju nad strehami Manhattana ali pa na luksuzni ladji na reki Hudson.
 
Poroka v New Yorku je posebna in čarobna kadarkoli v letu. Pozimi včasih ulice in parke pobeli sneg, jeseni in spomladi mesto oživi v toplih barvah. Poroka v New Yorku bo unikatna, polna glamurja in večne romantike.
 
Sodelujemo z odličnimi lokalnimi poročnimi planerji. Poroko lahko tako načrtujete le nekaj tednov v naprej, ali pa si vzamete več časa za priprave. Poroko bomo izvedli prav tako, kot ste si vedno želeli. Upoštevali bomo vaše sanje in seveda tudi zmožnosti.
 
New York ponuja številne privlačne lokacije za poroko, med njimi smo izbrali tiste, ki so po našem mnenju najlepše. Poskrbimo lahko za majhno poroko, ki se je udeleži le par, ali pa za večji dogodek s prijatelji in družino. Pripravili smo poročne pakete, ki bodo olajšali organizacijo, vse pakete pa lahko spremenimo in oblikujemo po vaših željah.
 
Poroke v New Yorku so lepe kadarkoli v letu. Zima ima svoj beli čar, ko se neveste ogrnejo v puhaste vilinske obleke, spomladi in jeseni pa Centralni park zažari v vseh barvah narave. Ne glede na letni čas in izbrano lokacijo bo vaša poroka v New Yorku sanjska in drugačna.
 
 
Urejanje dokumentacije
 
Za poroko ne potrebujete veliko dokumentov. Potrebujemo potne liste, rojstne liste in listine o morebitni ločitvi 14 dni pred odhodom. Listin ni potrebno prevajati v angleški jezik. Po poroki prejmete poročni certifikat z žigom Apostille, tako da se poroko zlahka prijavi tudi pri nas.
 
V New Yorku morate biti dva dni pred poroko. Če bi se želeli poročiti na torek, prispete najpozneje v nedeljo. V ponedeljek urejate dokumentacijo z lokalnim poročnim koordinatorjem, načeloma bi morali zaključiti do 11. Ure dopoldne.
 
Veljavnost poroke v Sloveniji
 
Poroka, sklenjena v New Yorku, je veljavna v Sloveniji. Poročni certifikat, opremljen z žigom Apostille, nesete na Matični urad in poroko overite.
 
Imate dodatna vprašanja? Pošljite jih in z veseljem bomo odgovorili.