Poroka v Ameriki, na Havajih

Poroke kot v pravljici, na romantični, skriti in umaknjeni plaži havajskega otoka Maui. Pred tem priporočamo še obisk otoka Oahu, sledi poroka in medeni teden na otoku Maui.
 
Priljubljenost "otoka zelenih dolin" je več kot zaslužena. Maui ponuja celo mavrico različnih pokrajin, doživetij in aktivnosti. Uživajte na čudoviti peščeni plaži, raziščite deževni gozd, opazujte romantični sončni zahod z vrha spečega vulkana, ali pa se potapljajte v podvodnem kraterju.
 
Letoviška območja na južni in zahodni obali privlačijo obiskovalce s sončnim vremenom, lepimi plažami in bogato izbiro hotelov vseh vrst.
 
Če si želite nepozabnih plaž, zelenih gora, nedotaknjenega podvodnega sveta, bujnih in eksotičnih dolin, dramatičnih vulkanskih stožcev, svetovno znanih golf igrišč, vseh vrst vodnih in ostalih športov in priložnosti početi kar vam srce poželi, ali pa preprosto nič, je Maui pravi kraj za vas.
 
Po želji doplačilo za najem avtomobila (toplo priporočamo). Ob rezervaciji poroke je potrebno preko naše agencije rezervirati tudi hotelsko nastanitev.

Poroka na Havajih, otok Oahu

Ponujamo poroke na javnih, vendar intimnih plažah otoka Oahu. Če želite več zasebnosti, imamo tudi nekaj privatnih lokacij v čudovitih otoških vrtovih s pogledom na plažo ali gore.

Podrobnosti

Od €240 na par

Poroka na Havajih, otok Maui

Na otoku Maui ponujamo več poročnih paketov, od popolnoma enostavnega brez vseh dodatkov, pa do najbolj luksuznega in pravljičnega. Za marsikatero nevesto je bosonoga poroka na daljni plaži Havajev z venčkom okoli vratu v žarkih večernega sonca izpolnitev želja. Oceanski veter v laseh, pesek med prsti, poljub sončnih žarkov med tem ko si izmenjujeta starodavne havajske poročne zaobljube - vse to vam bo ostalo v večnem spominu.

Podrobnosti

Od €960 na par