Poroka na Sejšelih

Poroka na Sejšelih!

Obisk Sejšelov je že sam po sebi nepozaben, če pa se boste na otočju še poročili, bo vaša poroka nekaj zares posebnega.
 
Sejšeli so podpisnica Haaške konvencije, zato je overovitev poroke pri nas enostavna in poceni.
 
Sejšeli so eno najlepših in najbolj romantičnih otočij sveta. Plaže so brez dvoma najlepše kar ste jih videli, snežni pesek polzi med prsti kot puder. Nič manj navdušujoče ni življenje pod turkizno gladino, pa tudi notranjost malih otočkov je bujna in tropska. Sejšele lahko obiščete preko celega leta. Od maja do septembra pihajo z jugovzhoda in prinašajo vlago in prijetne temperature med 24° in 32°C; od oktobra do aprila so temperature nekoliko višje, višja je tudi vlaga in količina padavin.
 
Prepustite se sladkemu pričakovanju, celotno organizacijo in priprave pa prepustite nam.
 
Zakaj poroka na Sejšelih?
  • Obiskati Sejšele je preprosto. Za obisk dežele niso potrebna nobena preventivna zdravljenja, tudi vizuma slovenski državljani ne potrebujemo. Ponujamo polete iz Ljubljane, kar je gotovo veliko bolj udobno kot več urna vožnja na okoliška letališča.
  • Poroko pri nas zlahka overite. Na Sejšelih dobite pročni certifikat z apostili, ki ga nesete na domači Matični urad ter overite.
  • Poroka in poročno potovanje bosta eno samo, nepozabno doživetje.
  • Celotno organizacijo poroke in poti prepustite nam in se izognite napornim pripravam in stresu.
  • Poroke v tujini so cenovno ugodne.
  • Sejšeli ponujajo luksuzno, romantično in hkrati eksotično okolje, odlične hotele vseh kategorij, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji podvodnega sveta.

Preglejte naše hotelske poročne pakete ali nam pišite.

 

Oglejte si zgodbe naših strank.

Otok La Digue, Island Lodge

Poročite se lahko v vrtu ali na plaži v hotelu, ki je umeščen v mirnem in eksotičnem okolju v kreolskem slogu. Prav posebno doživetje je pa poroka v bljižnjem znamenitem nacionalnem parku ali prav posebni plaži "Anse Source d'Argent" kamor se pripeljete s kočijo.

Podrobnosti

Od €2.205

Otok La Digue, Patatran Village Hotel

Poročite se v oazi miru v hotelu, ki je umeščen v mirnem in eksotičnem okolju. Zajema bistvo Sejšelov: mir, počitek, odkrivanje narave in ustvarjanje spominov. Hotel je primeren za bivanje preko celega leta.

Podrobnosti

Od €1.995

Otok Praslin, Constance Lemuria

Nežna morska sapica. Zlati pesek med prsti. Glasba morja. Kako bi bila poroka lahko še bolj romantična? Prepustite se izkušenim koordinatorjem in ustvarili vam bodo romantične in nepozabne trenutke o kaerih se boste lahko pogovarjali še dolgo, dolgo.

Podrobnosti

Od €3.820

Otok Praslin, Castello Beach

Poroka se lahko odvija v tropskem vrtu ali na plaži. Z iskušenimi poročnimi koordinatorji lahko izberete lokacijo vajine poroke, ki vama bo pričarala vajin dan nadvse romantičen in nepozaben.

Podrobnosti

Od €2.205

Otok Mahe, Avani Seychelles Barbarons-začasno zaprt

Med bivanjem na Sejšelih si lahko vajin poročni raj izberete na eni izmed plaž na otoku Mahe. Svetovali vam bodo izkušeni poročni koordinatorji na mestu samem, vam prisluhnili in vam pričarali romantičen in nepozaben obred, ki ga ne boste zlahka pozabili.

Podrobnosti

Od €2.050

Otok Mahe, Kempinski hotel

Poročite se v novejšem in luksuznem hotelu, ki je postavljen v mirnem in eksotičnem okolju. Zajema bistvo Sejšelov in ponuja vrhunske storitve. Hotel je primeren za bivanje preko celega leta.

 

Podrobnosti

Od €2.630