Ideje za počitek - plaža

Pošljite povpraševanje
 

Sejšeli Tajska
Mauritius Karibi
Maldivi Malezijski Langkawi
Sejšeli
Eno najlepših otočij na svetu je poznano tudi kot pravo zavetišče rastlinskega in živalskega sveta. Otočje leži severovzhodno od Madagaskarja v Indijskem oceanu. Granitni otoki sredi oceana so pravi tropski paradiž. Sestavlja jih 115 otokov s skupno površino samo 455 kv. kilometrov.

Počitnice prilagodimo vašim željam, po želji vam uredimo tudi 2 ali 3 dnevni postanek v Dubaju ali v Dohi.

Ponujamo vam hotele vseh kategorij, na otokih Mahe, Praslin, La Digue, Bird Island, Silhouette Island in Desroches Island. Po želji vam pripravimo kombinacijo otokov ali pa križarjenje med otoki.

O deželi
Fotogalerija

Predlagan program potovana


Počitnice na Sejšelih
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


8 dnevne počitnice v tropskem paradižu. Tja grede ali ob povratku se lahko ustavite v Dubaju ali v Dohi. Trajanje potovanja prilagodimo vašim željam, za izbor hotelov, ki jih ponujamo prosimo kliknite "tukaj".


Mauritius
Če iščete tropski raj, kjer dneve lahko preležite na sončnih plažah, kronanih s palmami in obdanih s kristalnim morjem, če radi pokušate eksotične specialitete in če si želite odkriti še en avtentičen tropski kotiček sveta, je Mauritius pravi kraj za vas. Ta čudovit otok, ki leži v Indijskem oceanu približno 1600 kilometrov vzhodno od Madagaskarja, prekrivajo neskončna polja sladkornega trsa, kronajo dramatične vulkanske gore, preveva pisana klopka različnih kultur in obrobljajo koralne plaže.
Primerjamo ga lahko s Sejšeli, neprimerljive so samo cene, ki so občutno nižje. Na Mauritiusu ponujamo številne hotele vseh kategorij (izberete lahko poljubno število nočitev), prevoze, križarjenja in izlete, vodene v angleškem jeziku.

O deželi
Fotogalerija

Predlagan program potovana


Počitnice na Mauritiusu
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


8 dnevne počitnice na nepozabnem Mauritiusu. Tja grede ali ob povratku se lahko ustavite v Dubaju ali v Dohi. Trajanje potovanja prilagodimo vašim željam, za izbor hotelov, ki jih ponujamo prosimo kliknite "tukaj".


Maldivi
Obiščite zadnji paradiž na svetu. Tako mu pravijo na vseh kontinentih in želja vsakega zemljana je doživeti čare teh mističnih otočkov. Če torej iščete turkizno morje in bele peščene plaže, kot iz svile, vas Maldivi vsekakor ne bodo razočarali.
Je tudi glavna destinacija potapljačev, ki se pridejo sem potapljati iz celega sveta na prečudovit koralni greben in bogato, pisano življenje pod vodo.
Večina turistov prebiva na enem izmed 70 turističnih otokov. Večina resortov je na treh atolih, ki so najbližji glavnemu mestu: Severni Male atol, Južni Male atol in Ari atol. Kljub temu, da se vse destinacije ponašajo s kristalnim morjem, peščenimi plažami in kokosovimi palmami, se med seboj močno razlikujejo. Cenejši imajo večinoma mlajše obiskovalce in so zato živahnejši. Manjši so bolj tihi in intimni, za pare in mladoporočence. Vsi ponujajo potapljanje, ter izlete na druge otoke in v vasi.

O deželi
Fotogalerija

Predlagan program potovana

Počitnice na Maldivih
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


8 dnevne počitnice v paradižu. Tja grede ali ob povratku se lahko ustavite v Dubaju ali v Dohi. Trajanje potovanja prilagodimo vašim željam, za izbor hotelov, ki jih ponujamo prosimo kliknite "tukaj".


Tajska
Dežela nasmeha je eksotična in prijazna. Razvaja vas z zares neštetimi sanjskimi plažami, bogato kulturo, najbolj prijaznimi in gostoljubnimi ljudmi, tropsko pokrajino in slastno kuhinjo. Možnosti za nove dogodivščine so neomejene, Tajska vas bo začarala s svojimi prizori, zvoki, barvami in okusi.
 
Po eni strani tako drugačna dežela kot smo je vajeni, je verjetno za obisk najbolj priljudna azijska destinacija. Z lahkoto se boste znašli in uživali, obenem pa bo ravno prav eksotično da vam bo za vedno ostalo v spominu.

Ponujamo počitnice tako na priljubljenih otokih, kot sta Phuket in Koh Samui, kot na manjših, manj znanih otočkih, kot je Koh Phangan, Koh Thao, Koh Ngai in drugih. Počitnice lahko po želji kombinirate s postankom v Bangkoku, lahko pa vam pripravimo kombinacijo željenih otokov. Program popolnoma prilagodimo vašim željam.

O deželi
Fotogalerija

Predlagan program potovana

Počitnice na Tajskem
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


8 dnevne počitnice na Tajskem. Trajanje potovanja prilagodimo vašim željam, za izbor hotelov, ki jih ponujamo prosimo kliknite "tukaj".


Karibi
Ponujamo vam počitnice na manjših karibskih otokih, kot so Grenada, Trinidad in Tobago, Barbados, Martinique, križarjenje po Grenadinih... Vsak otok je nekaj posebnega. Po želji vam pripravimo kombinacijo otokov ali kombinacijo počitnic s križarjenjem.

Fotogalerija

Predlagan program potovana

Počitnice na Grenadi
O deželi Grenada
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


8 dnevne počitnice na Grenadi. Trajanje potovanja prilagodimo vašim željam, za izbor hotelov, ki jih ponujamo prosimo kliknite "tukaj".


Malezijski Langkawi
Malezija ima čudovite otoke, prekrasno morje in bele peščene plaže. Za brezskrbne počitnice vam tokrat predlagamo Langkawi, ki se nahaja na v severo-zahodnem delu Malezije v turkiznemAndamanskem morju, le nekaj kilometrov južno od tajske meje. To je otočje, sestavljeno iz 99 otočkov, glavni med njimi se imenuje Langkawi. Otok je kar precej gorat in ima bogat podvodnisvet ter spada od nedavnega med zaščitene UNESCO geološke parke. Otok je poznan po legendah, najbolj znana je ta, da so na otoku pred 200 leti zažgali po krivem obtoženo žensko, kije pred smrtjo izrekla prekletstvo nad otokom za več naslednjih generacij. Šele pred kratkim je njeno prekletstvo prenehalo veljati in od takrat dalje se je otok začel turistično razvijati. Otok jeposeben tudi zaradi tega, ker je v brezcarinski coni – »duty free island«, zato bodo nakupi naravnost fantastični! Vabimo vas, da odkrijete skrivnostne legende in se prepričate o lepoti otoka.

Počitnice lahko po želji kombinirate s postankom v Kuala Lumpurju, lahko pa vam pripravimo kombinacijo malezijskih otokov. Program popolnoma prilagodimo vašim željam.

Fotogalerija

Predlagan program potovana

Počitnice na Langkawiju
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


10 dnevne počitnice na otoku Langkawi, Trajanje potovanja prilagodimo vašim željam.