Naša potovanja

Smo organizator potovanj za posameznike, se pravi da za vsakega gosta posebej sestavimo program potovanja glede na njegove želje in zmožnosti. In takšno potovanje ni nič dražje kot če bi šli na pot s skupino.

V vsaki od preko 40 dežel, ki jih pokrivamo, imamo zanesljive lokalne partnerje, ki zagotavljajo prvovrstne storitve. Prav zato je spekter različnih produktov, ki jih ponujamo, lahko tako širok. Obenem sodelujemo tudi z velikimi rezervacijskimi sistemi, ki so na voljo samo agencijam, zato dostopamo do najnižjih cen. Če še to ni dovolj, pa vašo najnižjo ceno poiščemo na spletu. Ob ponudbi vam predstavimo različne cene in vam povemo kakšne so prednosti in slabosti posameznega dobavitelja. Sami pa se potem odločite kaj želite rezervirati.

Našim cenam smo odšteli agencijsko provizijo.. Za naše znanje in čas pa zaračunamo fiksni stošek, sam znesek je odvisen od storitve, ki jo želite rezervirati.


Za svoje delo zaračunamo fiksni strošek. Kaj fiksni stošek vključuje:

 • Iskanje najbolj ugodne cene za letalske karte, nastanitev, celotnega paketa, transferja, najema avtomobila in ostalih storitev, ki jih želite rezervirati
 • Rezervacijo ali pomoč ob sami rezervaciji če uporabljate svojo kreditno kartico (nudimo možnost plačila preko računa ali z lastno kretitno kartico)
 • Podamo vse informacije glede zahtevanih potrdil in dokumentov za potovanje, nudimo vso potrebno podporo pred, med in po potovanju
 • Svetujemo in tudi sklenemo vsa potrebna zavarovanja (zdravstveno v tujini, odpoved ali prekinitev potovanja) ter svetujemo s katerimi zavarovanji sta vaše zdravje in denar najbolj varna glede Covid situacije
 • Če pride do sprememb potovanja pred ali med potovanjem, vam nudimo vso potrebno pomoč in podporo 24/7

 

Za pomoč pri rezervaciji, pri pridobitvi vseh potrebnih informacij, za pomoč pred in med potovanjem, zaračunamo fikskne stroške:

Akontacija: 30 EUR*
Iskanje in rezervacija letalskih kart: 90 EUR
Iskanje in rezervacija do dveh hotelov: 100 EUR
Iskanje in rezervacija treh ali več hotelov: 150 EUR
Iskanje in rezervacija paketa (letalo, do dva hotela, transfer): 160 EUR
Iskanje in rezervacija paketa (letalo, trije ali več hotelov, transfer): 210 EUR 
Najem avtomobila: 50 EUR
Poroka v tujini (civilna ali cerkvena ali simbolična) in urejanje vse dokumentacije: 100 EUR
Sklenitev zavarovanja (zdravstveno, odpoved): 0 EUR

Zgoraj navedeni fiksni stroški vključujejo DDV.
*Nepovratna akontacija 30 EUR se plača v naprej in se odšteje od končnega zneska.
Cene veljajo na posameznika / par / družino, ki potuje skupaj

 

Zakaj izbrati nas
Smo agencija z bogatimi izkušnjami in znanjem glede organizacije potovanj, počitnic in porok po vsem svetu. Sodelujemo z lokalnimi dobavitelji, ki zagotavljajo varnost in kvaliteto na potovanju, pa tudi z velikimi rezervacijskimi sistemi, ki ponujajo najbolj ugodne cene. Prav zato lahko omogočamo tudi plačlo na račun ali z lastno kreditno kartico.
 
V lanskem in letošnjem letu, od izbruha Covida, so nekateri naši agentje sodelovali z mednarodnim podjetjem, ki se ukvarja tudi z refundacijami letalskih prevozov. Točno se zavedamo kakšne so pravice potnikov in s svojim bogatim znanjem bomo pripomogli k temu, da bo vaše potovanje izpeljano tako kot je bilo načrtovano.


Kako postopek poteka:

 • Pošljete nam povpraševanje
 • Pošljemo vam okvirne cene storitev, ki jih želite. Navedemo več ponudnikov in izpostavimo njihove prednosti in slabosti. Prejmete in poravnate račun za akontacijo 30 EUR
 • Posredujemo vam željeno podrobno ponudbo. Vsaka storitev vključuje več ponudnikov, pri izbiri svetujemo glede na izkušnje.
 • Rezerviramo izbrane storitve (v primeru da morate ali želite uporabiti lastno kreditno kartico, vas vodimo skozi proces rezervacije) in vam pošljemo dokončni račun
 • Posredujemo vse potrebne informacije in potovalne dokumente, navodila za potovanje in kontakte za pomoč na poti
 • Nudimo pomoč in informacije med samim potovanjem, dosegljivi smo 24/7

Kaj vse ponujamo:
- rezervacijo letalskih prevozov tako z rednimi, kot čarterskimi linijami in nizkocenovnimi prevozniki (primerjamo cene na spletu in v agencijskih rezervacijskih sistemih)
- sestavljamo programe potovanj in počitnic posebej glede na želje strank in pri tem strokovno svetujemo
- rezerviramo najrazličnejše prevoze, od notranjih poletov, vlakov, trajektov, gliserjev do prevozov s helikopterjem ali privatnim letalom
- organiziramo poroke v tujini in pomagamo pri ureditvi vseh potrebnih dokumentov za legalno ali simbolično poroko
- poskrbimo za nastanitev v hotelih vseh kategorij, v vilah, bungalovih ali apartmajih (primerjamo cene na spletu, nemške dobavitelje in lokalne dobavitelje)
- poskrbimo za sprejeme na letališčih ob prihodu in za asistenco ob odhodu
- organiziramo eno ali več dnevne izlete in oglede v spremstvu lokalnih vodičev

Pri nas lahko rezervirate celotne pakete potovanj, ali pa le posamezne storitve.

Za vas bo ves čas pred in med potovanjem skrbel ena naša agentka, imeli boste njen direktni kontakt.