Ideje za nepozabna popotovanja

Pošljite povpraševanje

 

Šri Lanka Tajska
Severna Amerika Avstralija
Šri Lanka

Otok v obliki solze v Indijskem oceanu je prav natrpan s kulturnimi in naravnimi zakladi. Tu boste odkrivali starodavna mesta in prestolnice, sledi evropskih kolonialistov, bogate templje in vrveče, pisane tržnice. Dolge, peščene plaže, v ozadju senčijo palme in zeleni griči.

Izbirate lahko med 3, 4, 5, 6, 7 in 14 dnevnimi potovanji po otoku, ki potekajo v sprestvu lokalnih vodičev v angleškem jeziku. Na poti vas tako ves čas spremlja vodič-šofer, tako izveste iz prve roke ogromno zanimivosti. Potovanja so tudi prilagodljiva vašim željam.

Pri vsakem potovanju lahko izbirate med ceno standard (hoteli 3 in 4*), ceno deluxe (hoteli 4 in 5*), ter ceno boutique (butični hoteli, v tem primeru so vključeni samo zajtrki).


O deželi
Fotogalerija


Predlagani programi potovanja

Velika Šrilanška tura

Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


Na 8 dnevnem popotovanju si boste ogledali Colombo, Negombo, Anuradhapuro, Polonnaruwo, Sigiriyo, Dambullo, Kandy, Nuwara Eliyo in Yalo.


Biseri Šri Lanke
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


7 dnevno popotovanje, kjer si boste ogledali Colombo, Negombo, Anuradhapuro, Polonnaruwo, Sigiriyo, Dambullo, Kandy in Nuwara Eliyo.

Lepote Šri Lanke
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


Zanimiv 7 dnevni izlet vključuje obisk krajev Colombo, Anuradhapura, Sigiriya, Kandy, Nuwara Elya.

Najboljše na Šri Lanki
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


6 dnevno popotovanje, ki vključuje oglede Colomba, Negomba, Anuradhapure, Polonnaruwe, Sigiriye in Kandyja.

Kolonialna tura
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


4 dnevno popotovanje, kjer si boste ogledali Colombo, Kandy in Nuwara Eliyo.

Kulturna tura
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


4 dnevno popotovanje, kjer si boste ogledali Colombo, Negombo, Anuradhapuro, Polonnaruwo in Sigiriyo.


Severna Amerika
Ponujamo vam predloge popotovanj skozi najlepše kraje ameriškega divjega zahoda v svet naravnih čudes, ki jim ni primere. Doživeli boste čudovite kontraste pristne divjine, ameriškega podeželja in velemest, ki smo jih videli v vesternih in na TV ekranih. Odpirali se vam bodo neponovljivi prizori, doživeli boste prijetno mešanico mediteranskega podnebja in vroče puščavske klime, ki vedno navdušijo in prevzamejo tudi najzahtevnejše popotnike.

Programi so prilagodljivi vašim željam. Po želji lahko karkoli dodamo ali izpustimo. Na potovanje boste odšli odlično pripravljeni, zato se vam ni treba bati dolge poti. Vsak potnik pred odhodom dobi podrobna navodila za vsak dan potovanja, po želji pa pripravimo tudi zemljevide z vrisano potjo. Na predlaganih potovanjih boste skoraj vsako noč prenočevali v drugem kraju. Pri hotelih vedno pazimo na lokacijo, kvaliteto in ceno. V večjih krajih imate možnost izbire med različnimi hoteli, po želji pa z izbiro bolj oddaljenih ali manj kvalitetnih hotelov lahko znižamo ceno.

Potovali boste z najetim avtomobilom. Po želji lahko uredimo tudi najem kabrioleta ali motorja. Izbirate lahko med ceno standard (vključuje cenovno najbolj ugodne hotele, včasih imajo bolj oddaljeno lokacijo) ali superior (hoteli boljše kategorije glede na izbiro v posameznem kraju).

O deželi
Fotogalerija

Predlagani programi potovanjaDivji zahod s Sierra Nevado
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


13 dnevno popotovanje po najlepših predelih Kalifornije, Arizone, Nevade in Utaha.

New York, Washington, Niagara
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


7 dnevni izlet je prijetna kombinacija ogledov vzhodne obale. Vključuje ogled New Yorka, Washingtona in Niagarskih slapov. Primeren je za vse vrste popotnikov, tudi za družine z otroci.

Sončna in zabavna Florida
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


9 dnevno popotovanje. Na sončni Floridi vas čakajo brezskrbne počitnice, zabava in čudovita doživetja. V Orlandu sredi Floride je največje število zabaviščnih parkov na svetu: sloviti Walt Disney World, Universal Studios, Sea World, Water Mania in še in še! Po želji lahko podaljšate počitnice z izletom v narodni park Everglades, na slikovite otoke Key West, na eksotične Bahamske otoke ali v New York.

Tajska
Dežela nasmeha je eksotična in prijazna. Razvaja vas z zares neštetimi sanjskimi plažami, bogato kulturo, najbolj prijaznimi in gostoljubnimi ljudmi, tropsko pokrajino in slastno kuhinjo. Možnosti za nove dogodivščine so neomejene, Tajska vas bo začarala s svojimi prizori, zvoki, barvami in okusi.
 
Po eni strani tako drugačna dežela kot smo je vajeni, je verjetno za obisk najbolj priljudna azijska destinacija. Z lahkoto se boste znašli in uživali, obenem pa bo ravno prav eksotično da vam bo za vedno ostalo v spominu.

Ponujamo različne kombinacije enodnevnih in večdnevnih izletov, vodenih v angleškem jeziku. Program tudi prilagodimo vašim željam.

O deželi
Fotogalerija

Predlagani programi potovanja


Severna Tajska in zlati trikotnik
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


6-dnevno popotovanje iz Bangkoka proti Chiang Maiu, obisk temljev, slonjega kampa in zlatega trikotnika, predel, kjer se srečajo Tajska, Laos in Burma. Po želji lahko program podaljšate z ogledom Bangkoka in počitnicami na plaži. Program lahko tudi prilagodimo vašim željam.

Sever Tajske in Mae Hong Sorn
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


6-dnevno popotovanje iz Bangkoka preko Chiang Maia v Mae Hong Son, kjer boste obiskali gorska plemena Padong in njihove svetovno znane ženske z dolgimi vratovi. Po želji lahko program podaljšate z ogledom Bangkoka in počitnicami na plaži. Program lahko tudi prilagodimo vašim željam.

Klasična Tajska
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


6-dnevno popotovanje iz Bangkoka proti Chiang Maui, ogled znanih templjev, slonjega kampa, najlepšega samostana iz časa kraljevine Mon v Lampoonu in opičjega templja v Lopburiju. Po želji lahko program podaljšate z ogledom Bangkoka in počitnicami na plaži. Program lahko tudi prilagodimo vašim željam.

Reka Kwai
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


3-dnevno popotovanje iz Bangkoka do Kanchanaburija, kjer boste obiskali legendarni most na reki Kwai in se zapeljali z Vlakom smrti. Po želji lahko program podaljšate z ogledom Bangkoka in počitnicami na plaži. Program lahko tudi prilagodimo vašim željam.


Avstralija
Večina ljudi si ob pojmu Avstralija predstavlja podobo slavne opere v Sydneyu ali monolita Ayers Rock, s tem pa pozabljajo na nepopisno lepoto narave in kulturno pestrost tega največjega otoka na Zemlji. Kljub temu, da je Avstralija najmanjša, najbolj ravna in najbolj sušna celina, je neverjetno raznolika. Njene podobe se prelivajo od dramatičnega rdečega puščavskega srca, ki zavzema kar 2/3 površja, do pisanega Velikega koralnega grebena, kozmopolitanskega Sydneya in enih najlepših plaž v svetovnem merilu.
Avstralija je resnično nekaj posebnega. Prisluhnite njeni prostranosti, polnosti življenja sredi puščave, globini modrine nad vami in zgodbam, ki jih pripoveduje zemlja Aboriginov, danes potegnjena v vrtinec modernega sveta.

Ponujamo različne kombinacije enodnevnih in večdnevnih izletov, vodenih v angleškem jeziku. Program tudi prilagodimo vašim željam. Potovanje lahko dopolnimo z obiskom ostalih avstralskih krajev, Tasmanije ali Nove Zelandije.

O deželi
Fotogalerija

Predlagani programi potovanjaAvstralija na hitro
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


10 dnevni izlet, ki vam bo razkril največje znamenitosti Avstralije. Ogledali si boste Sydney, Ayers Rock, Alice Springs in Cairns.

Sydney Cairns in Ayers Rock
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


9 dnevno potepanje po Avstraliji zajema vse tri bisere dežele (Sydney, puščava, Cairns) in je odličen za krajši prvi obisk Avstralije. Mestne podobe Sydneya so pravi kontrast mirni, vroči in suhi notranjosti kontinenta. Tropski Cairns s svojim deževnim gozdom in Velikim koralnim grebenom zagotavlja čudovit zaključek potovanja.