Romantični vikend paket Grad Otočec

Romantični vikend paket Grad OtočecBivajte v gradu, razvajajte se v termah. Izberite masaže, kopeli in druga razvajanja v wellness centrih Šmarjeških ali Dolenjskih Toplic.

Igrajte golf na otoškem igrišču z 18 luknjami.

Okusite vrhunsko kulinariko s starodavnimi navdihi in inovativnimi pristopi: v Restavraciji Grad in v ostalih prostorih v gradu.Fotogalerija 

Romantični vikend paket Grad Otočec od € 243 na oseboHotel Grad, dragulj dolenjskega turizma, stoji na otočku sredi reke Krke, kjer s svojo lepoto že osem stoletij navdušuje vse, ki jih pot zanese mimo. Preurejen je v hotel visoke kategorije, ohranja lepote preteklosti in jih tenkočutno vpenja v sodobno zasnovano vrhunsko ponudbo grajskega turizma.

Grajsko okolje je kot nalašč za slavnostne poroke, osebna praznovanja in poslovna srečanja. Romantična večerja, ki vam jo postrežejo v grajskih oblačilih, ostane nepozabno doživetje.


Paket vključuje:

  • 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na reko
  • 1x razkošno romantično večerjo za sladokusce v soju bakel
  • prost vstop v termalne bazene v Termah Šmarješke (4 km) in Termah Dolenjske Toplice (20 km), nočno kopanje – ob petkih in sobotah (do 23. ure)Cena paketa: 485 EUR za dve osebi
Cena velja do 27.12.12


Fotogalerija