Najina poroka, Sonja in Dejan, Mauritius

Poroka kot taka je poseben dogodek, če se zgodi ob morju še toliko bolj. Želela sva se zaobljubiti na sanjski plaži nekje v toplih krajih. Prav zato sva kar nekaj časa pregledovala možne poročne lokacije in se nato za organizacijo obrnila na agencijo Exotic tours. Po pregledu številnih čudovitih lokacij sva se odločila, da se bova poročila na sanjskem otoku Mauritius,  najine bližnje pa bova po vrnitvi povabila na slavje v domačem okolju.

Prišel je težko pričakovani dan, ko sva  v Benetkah še zadnjič vstopila na letalo kot fant in dekle in se podala na dolgo pot do želene sanjske destinacije, ki pa nama zaradi vsega navdušenja sploh ni predstavljala nobenih težav.  Že takoj po prihodu na letališče na Mauritiusu, so naju predstavniki lokalne agencije pričakali z darilcem in napisom Welcome Mr. Majcen And Mrs. Rupnik in naju odpeljali v najin hotel.  Že takoj ob prihodu v hotel Zilwa attitude sva bila deležna številnih čestitk za poroko  s strani osebja in cocktaila dobrodošlice. Takoj je do naju prišel tudi poročni koordinator s katerim sva se dogovorila glede sestanka.

Ob prihodu v prečudovito sobo naju je na postelji čakalo  prijetno presenečenje in sicer Divine ličijevo vino, klobuk iz ratana za ženina in torbica za na plažo za nevesto, ter bon za romantično večerjo in SPA center.  Takoj sva šla v raziskovanje plaže in okolice in bila povsem očarana, tako da utrujenosti zaradi poti nisva niti čutila.

Že naslednji dan je po naju prišel šofer in naju odpeljal v Port Luis na urad, kjer smo uredili poročne formalnosti. Dobila sva se tudi s poročno koordinatorko s katero smo dorekli vse detajle glede poroke.

Nato je prišel dan najinih sanj. Sama sem bila pred obredom deležna obravnave s strani frizerke in kozmetičarke v njihovem SPA centru  s katerima smo se dobili že prej na probi.

Med poročnim obredom  na okrašeni lokaciji na plaži sva bila oba  zelo sproščena, saj je bilo vse tako  pravljično. Po kozarčku hladne penine in po tortici  je že bil čas za poročno fotografiranje. S fotografom  iz fotografske hiše Boldrini smo odšli na plažo, kjer so  med sprehajanjem in zabavanjem nastale čudovite fotografije.  Za tem,  je sledila romantična poročna večerja v dvoje na plaži . Ker sva organizacijo poroke prepustila profesionalcem, naju je tudi tukaj pričakalo presenečenje. Prišla sva do mizice na plaži, ki je bila dekorirana, ob njej so gorele bakle, na mizi naju je čakal poročni meni na katerem sta bili napisani najini imeni in čestitke. Med večerjo je sledilo še eno presenečenje in sicer je do naju  prišel član glasbene skupine s kitaro, kateri  nama je zapel najino poročno pesem  »When you say nothning at all«  in nato v duetu z ženinom zapel še pesmico moževega najljubšega izvajalca Elvisa Presleya  »Can*t help falling in love in pa pesem Wonderful tonight.

Poroka je  preprosto povedano  presegla najina pričakovanja in želje. Bila je vse, kar sva upala in želela, pravzaprav je bila še mnogo več, saj brez dvoma oba lahko rečeva, da je bila poroka najlepši dan najinega življenja.

Na koncu sva nazdravila  na najino večno ljubezen in srečo in večer  preživela skupaj sama, le midva, kar nama je največ pomenilo. 

Hvala agenciji Exotic tours, da ste nama pričarali najlepši dan v najinem življenju; dan poln sreče, veselja in čarobne ljubezni.  Na Mauritius se bova zagotovo še vrnila :)

LP, D&S