Mauritius, poročno potovanje v hotelu Lagoon Attitude****

Mauritius hotel Zilwa Attitude

Paket od € 1.175 na osebo

 

Cena vključuje letalo iz Ljubljane, 7 nočitev all inclusive v sobi couple suite, ob prihodu sadje, steklenica ruma, romantična večerja, za gospo torba za na plažo in za gospoda klobuk, romantična okrasitev sobe ob prihodu in povratni prevoz od letališča do hotela.


Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja.

 

Fotogalerija

 

 

 

 

 

 

Lagoon je nov hotel v verigi ATTITUDE in začne sprejemati goste v decembru 2019. Kot vedno na Mauritiusu pa velja, da so si hoteli med seboj izredno različni in moramo izbrati pravega glede na vaša pričakovanja.
Ekološko ozaveščen hotel je namenjen gostom od 18 leta dalje. Pohvalijo se lahko tudi z okoljskim certifikatom Trivelife Gold katerega so prejeli za prizadevanje ohranjanja okolja, zaščito mangrove, Marine Lab… Uvedli so tudi izobraževanja s katerimi želijo ozavestiti ljudi o zaščiti okolja in zaščiti zaklade lagune.

Arhitektura hotela je tipična Mauricijska, z ureditvijo prostora ob morju se harmonično združuje z okoliško naravo. Vse sobe, nekatere imajo lasten jacuzzi, nam pričarajo obmorsko atmosfero. Premorejo pet tipov sob, vse so prostorne in svetle, opremljene tipično v Mauricijskim stilu s teraso ali balkonom iz katerih se razprostira čudovit na tropski vrt z bazenom ali na morje.

Hotelski Spa nudi nabor tretmajev za razvajanje s pridihom morja.

V petih restavracijah lahko okušate različne okuse Mauricijskih jedi, postrežejo vam tudi z internacionalnimi jedmi. Ob koktajlih lahko uživate v barih na plaži in v glavnem baru, ki je ob večerih odprt do 23.00 ure.

Lokacija: severna obala otoka Mauritius. Primeren je za letovanje preko celega leta.

Sobe: vse sobe so stilsko opremljene, glede na svojo lokacijo pa jih delijo v pet kategorij. Vsaka soba ima balkon ali teraso, TV, Wi-Fi, mini bar, sef, avtomat za kavo ali čaj, klimo in ventilator, fen.

Couple soba je standardna, osnovna kategorija sobe in je lahko v pritličju ali v nadstropju podobni sta couple sobi s pogledom na bazen ali na morje. Nekoliko prostornejša je suita, ki se nahaja v pritličju. Mladoporočencem priporočamo whirlpool suito, ki ima lasten jacuzzi.

Hotelska ponudba: pet restavracij, v all inclusive jih je vključenih tri, pri ostalih pa priznajo določen kredit. Hotel ima seveda tudi spa center, bazene, več barov. Brezplačne vodne aktivnosti vključujejo izposojo kanujev, vožnjo z ladjo s steklenim dnom, izposojo mask in plavuti, pedoline, sup, deskanje, vodno telovadbo in smučanje na vodi. Ob doplačilu je izlet s katamaranom.
Na kopnem imajo tenis, namizni tenis, odbojko, telovadnico, pikado, jogo na prostem, nordijska hoja in še mnoge druge aktivnosti.

Poroka: 
Poročite se lahko v vrtu hotela ali na plaži. Ponavadi se pari odločajo za poroko na plaži ali v gazebu sredi tropskega vrta. Na dan je v hotelu največ ena poroka, že ob prihodu pa vam dodelijo posebnega hotelskega poročnega koordinatorja, ki bo poskrbel za nepozabno poroko in za vse vaše želje.

Poroki ponavadi sledi fotografiranje ob sončnem zahodu, potem pa romantična večerja ob svečah.

 
Fotogalerija