Francoska Polinezija, hoteli

Intercontinental Resort & Spa Moorea *****
Intercontinental Resort Tahiti *****


Obletnica poroke, Francoska Polinezija, Moorea hotel Intercontinental Resort    Intercontinental Resort & Spa Moorea *****

    Prikaži opis hotela
    Fotogalerija
    Pošljite povpraševanje
V bujnem tropskem vrtu, ki se razteza na kar 27 hektarjih, se med 165 vrstami dreves in cvetlic skriva edinstven hotel. Leta 2002 so ga popolnoma prenovili. Danes tako ponuja 16 vrtnih bungalovov, 50 bungalovov na vodi in 28 ob plaži, pa tudi 48 standardnih sob. Veliko je lesa, hotel je zgrajen popolnoma iz naravnih materialov.

Hotel je primeren tudi za poroke in poročna potovanja, saj ponuja zanimive pakete, dodatke in popuste. 

Posebna ponudba za obletnice porok: hotel nudi za dvajseto in potem vsako peto obletnico do 20% popust za gospo. Ponudba velja v okviru 12 mesecev glede na bivanje v hotelu ter terminsko do 31.5.09 in od 1.11. do 31.3.2010.Obletnica poroke, Francoska Polinezija, Tahiti, Interconinental Tahiti    Intercontinental Resort Tahiti *****

    Prikaži opis hotela
    Fotogalerija
    Pošljite povpraševanje
Odličen hotel v harmoniji z okoljem, kjer se nobena zgradba ne dviga nad višino kokosovih palm. Hotel ponuja tri tipe sob in dva tipa s slamo prekritih bungalovov.

V hotelu vam ne bo dolgčas. Izbirate lahko med številnimi aktivnostmi, v hotelu pa se ponašajo tudi z odlično kulturno skupino, ki nastopa ob večerih.

Razvajali vas bodo z odlično hrano, mešanico francoske in polinezijske. Sprostite se lahko ob peščeni plaži ali dveh bazenih, navdušil pa vas bo tudi laguna akvarij sredi resorta.

Popusti za obletnice porok: gospa za bivanje dobi do 20% popusta. Popust velja za 20. obletnico poroke in potem vsako peto. Ponudba velja do 31.5.09 in od 1.11.09 do 31.3.10. Obletnico mora par praznovati v krogu enega leta glede na bivanje v hotelu.