Benetke, Ca Pisani****

Benetke hotel Ca Pisani     3 nočitve od € 500 na osebo

Cena vključuje 3 nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela Ca Pisani****.

Fotogalerija


 

Skrivni, romantični hotel v osrčju Benetk.

Nahaja se v mirnem in prefinjenem predelu Dorsoduro, nasproti San Marca. Butični hotel je pravi draguljček Benetk in bo zadovoljil zahtevne goste. Arhitektu je uspelo združiti nezdružljivo: trideseta leta prejšnjega stoletja in futiristični dizajn, kar je opaziti že takoj ob vstopu v hotel. Tu se spajata marmor in les, antično pohištvo in moderni dodatki. Nič drugače ni ko stopite v sobo. Hotel ponuja samo 29 sob, polnih umetniških slik, toplih barv in moderne tehnologije.

Lokacija: Ca Pisani je ob široki in sončni ulici v bližini kanala Guidecca. Od tu je čudovit pogled na stari del Benetk. Predel je miren, umaknjen vrvežu Benetk tudi v visoki sezoni, obenem pa z lahkoto pridete do osrčja mesta.

Sobe: Vse sobe so lepo opremljene z originalnimi kosi Art Deco iz tridesetih in štiridesetih let prejšnjega stoletja. Vsaka ima klimo, sef, TV, brezplačni dostop do interneta.

Junior suita ima ločen dnevni prostor in spalnico in je zelo prostoren. Gosteje lahko koristijo brezplačni mini bar. Luksuzne sobe so prostorne. Superior so nekaj manjše, merijo okoli 16 kv metrov. Standardne sobe pa merijo med 12 in 15 kv metri.

Hotelska ponudba: brezplačni dostop do interneta v vseh hotelskih prostorih, terasa za sončenje (do jeseni), turška kopel, restavracja.Fotogalerija