10 korakov do sanjskega poročnega potovanja

1. Kdo sem in kaj želim?
Najprej se morata vprašati kaj sploh želita. Dva tedna skrivanja in uživanja v vili na vodi nekje sredi Maldivov? Ali pa nekaj več akcije in avantur? Večina parov želi kanček vsakega, zato moramo izbrati takšno destinacijo, ki to omogoča, pa tudi tak hotel.
 
2. Kam in kdaj
Tropi so vedno vroči, vendar.. verjetno se ne želite znajti nekje sredi troskega orkana na Barbadosu v oktobru ali v blatni deževni dobi sredi trekinga po džunglah Tajske. V prvo pomoč vam je lahko tabela s seznamom najbolj priljubljenih dežel in opisom, kdaj je najboljši čas za potovanje.
 
3. Denar, denar, denar
Določita znesek, ki ga namenjata poročnemu potovanju. Glede na izbrani znesek vam bomo našli potovanje, kjer boste za svoj denar dobili največ.
Imamo veliko izkušenj kako prihraniti. Dali vam bomo boljšo sobo cenejšega hotela namesto slabšo sobo v boljšem hotelu. Poiskali vam bomo najbolj ugodne polete in pri tem preverili cene poletov z vseh bližnjih letališč.
 
4. Prijateljsko financiranje
Si poleg poroke ne moreta privoščiti še sanjskega potovanja? Ne obupajta. Kaj pa če bi prijateljem rekli naj namesto v darila investirajo v vajino potovanje? Pri nas lahko odprete poročno knjigo. In verjemita, sanjsko poročno potovanje si tako lahko privoščita!
Potovanje kot darilo
 
5. Podvojita deželo
Se ne moreta odločiti kam bi šla? Pojdita na Dvojno potovanje. Glede na letalsko družbo, s katero letite, lahko prestopanje izkoristita za obisk še ene dežele. Če letita z Emirates, je to Dubai, z Qatar je to Doha, s Korean Air je to Seoul, z Malaysiann je to Kuala Lumpur.. izbira je ogromna in eksotična!
 
6. Pravi polet, pravi sedeži
Nekatere letalske družbe imajo tudi vmesni razred med ekonomskim in business. Imenuje se Premium razred, je seveda dražji, vendar imate veliko več udobja. Tudi če letite v ekonomskem razredu, lahko naši agentje poskušajo rezervirati določene sedeže, vendar rezervacije ne moremo zagotoviti, saj je vse odvisno od letalske družbe.
Ponudba letal
 
7. Sprostita se
Načrtovala in preživela sta enega največjih, pa tudi najlepših dogodkov v življenju. Zdaj pa je čas da stvari spustita iz glave in se preprosto sprostita. Nekateri pari letijo na potovanje naravnost z ohceti, priporočamo pa polet dan ali dva pozneje, da v miru spakirata in si v tem kratkem času glavo naravnata na počitnice. Če bi radi kombinirali potovanje in počitnice, svetujemo da greste najprej na oddih, potem pa na oglede. Za konec lahko še vedno prihranimo dan ali dva počitnic.
 
8. Digitalni detox
Vsem je jasno da sta na medenih tednih, svet bo preživel brez vaju!
 
9. Priprave na pot
Glavne stvari pripravita že dosti pred potjo. Vizumi, cepljenja, zavarovanja in podobno lahko uredita že dosti pred poroko. Ne komplicirajta z novimi dokumenti. Potujta s starimi, zamenjala jih bosta ko prideta domov. Stvari poenostavita in ne skrbita da bosta kaj pozabila doma. Imejta s seboj kartico, vse se da kupiti tudi na drugem koncu sveta!
 
10. Fogografirajta se!!!
To so vajini spomini, zato fotografirajta čim več. In glejta da bosta na kakšni fotografiji tudi skupaj.. in glejta da kakšno fotografijo pošljeta tudi nam, da bodo ostali pari lahko vzdihovali in dobili idejo za svoje sanjsko potovanje!