Maldivi

Maldivi so kot ustvarjeni za poročna potovanja. Na otočku, ki meri le nekaj sto krat nekaj deset metrov, vam skoraj ne preostane drugega kot romantika v dvoje. Bolj nadebudni bodo seveda lahko uživali v odličnem potapljanju, snorkljanju, deskanju, ribolovu. Če iščete nekaj posebnega je tu tudi plavanje z delfini ali vožnja s podmornico.
 
Vendar pa gre na Maldivih bolj za perfektne plaže, tople morske lagune in odlične hotele z romantičnimi, s slamo kritimi bungalovi ali hiškami na vodi.
 
Otočki Maldivov so kot male, rajske oaze, raztresene po oceanu. Otočkov je več tisoč, vam pa je na izbiro preko devetdeset resortov. Ponavadi je na otoku samo en resort. Vsak ponuja drugačno izkušnjo, vendar pa vsi ponujajo popolno sprostitev sredi tropske čudežne dežele.
 
Ponujamo vse hotele, za vas pa smo pripravili izbor tistih, ki ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.
 
Imate dodatna vprašanja? Pošljite jih in z veseljem bomo odgovorili.

Meeru Island Resort & Spa

Za Maldive je Meerufenfushi malo večji otok in idealen za poročna potovanja. Mir, turkizno morje in pomorski svet bo vajino potovanje naredilo nepozabno.

Podrobnosti

Od €2.335

Kihaa Maldives Island Resort

Letovišče Kihaa se nahaja na čudovitem atolu Baa na osupljivem maldivijskem otoku, obkroženem s popolnimi belimi peščenimi plažami in turkiznimi lagunami. Do otoka je 20 minut vožnje z gliserjem.

Podrobnosti

Od €2.485

Kuredu Resort Maldives

Svoje poročno potovanje na Kuredu, ob osupljivem turkiznem oceanu z belim peskom med prsti, je enkratno in romantično. Lepota otoka vaju bo pospremila v skupno življenje. 

Podrobnosti

Od €2.160

Cinnamon Dhonveli

Manjši otoček do katerega je samo 20 min z gliserjem je raj za surfarje in romantična doživetja.

Podrobnosti

Od €1.940

Chaaya Reef Ellaidhoo

Resort slovi po odlični lokaciji za snorkljanje in potapljanje ob pisanem koralnem grebenu. Romantika zagotovljena.

Podrobnosti

Od €1.820

Adaaran Select Hudhuranfushi

Resort vas sprejme v sanjsko otoško letovišče s čudovitim razgledom na turkizno morje vse do kamor seže oko. Letovišče je priljubljeno in s skrbjo vodeno pod vodstvom znane hotelske verige Adaaran.

Podrobnosti

Od €2.130