O Nas

Obiščete nas lahko v naši novi poslovalnici na Kvedrovi cesti 5a v Ljubljani po predhodnem dogovoru, ker se tako lažje prilagodimo vašemu času.
 
Veseli bomo, če nam pišete ali nas pokličete, mi pa vam bomo uredili potovanje tako kot znamo in komaj čakamo da vam popestrimo vsakdan z našimi nepozabnimi potovanji.
 
 
Agencija E-Potovanja se s Sanjsko poroko posveča izpolnjevanju vaših posebnih želja. Poročna potovanja, eksotična potovanja, romantična, avanturistična, popotniška ali luksuzna potovanja - vaše želje in predlogi so naš izziv.
 
E-Potovanja in Sanjska poroka

Naša agencija se je rodila iz sanj in drznih načrtov nekaj mladih ljudi, ki so živeli za potovanja, za spoznavanje drugačnega in daljnega. Mladi smo se spremenili v zrele, naše poslanstvo pa ostaja enako. Želimo ustvarjati ne samo potovanja, temveč doživetja. Želimo ustvarjati drugačna potovanja, potovanja, ki nekaj pomenijo in so posebna. Pohvalimo se lahko s številnimi zvestimi strankami, ki potujejo z nami. Večina novih popotnikov pa se na nas obrača po priporočilu, kar je nagrada za vse naše dosedanje delo in trud in hkrati največja pohvala, ki nam jo lahko izrečete.
 
Zakaj izbrati E-Potovanja in Sanjsko poroko?
 
Smo dinamičniprilagodljivi in zanesljivi. Naši agentje imajo ogromno znanja in so pravi leksikon idej in predlogov za vaše potovanje. Izkoristite naše dolgoletne izkušnje in nam zaupajte svoje potovanje. Zavedamo se enkratnosti vsake vaše poti, vaše zadovoljstvo pa je naš edini cilj.

E-Potovanja je majhna agencija z ogromno ponudbo. Vsakodnevno se prilagajamo vašim povpraševanjem, tako smo ustvarili zakladnico izkušenj in pester nabor potovanj. Že pred leti nas je naključje zaneslo na pot organizacije porok v tujini. Od takrat se leto za letom za tovrstna potovanja odloča vedno več parov, tudi zaradi našega izbora eksotičnih destinacij (Mauritius, Sejšeli, Francoska Polinezija, Fidži, Maldivi, Tajska, Cookovi otoki, Grenadini, Karibi) pa organiziramo ogromno poročnih potovanj. Tu se je rodila ideja o novi spletni strani, namenjeni prav porokam v eksotičnih in izbranih evropskih destinacijah, poročnim potovanjem in obletnicam porok. Stran je namenjena tudi vsem, ki potrebujejo idejo za posebne, romantične ali luksuzne počitnice ali potovanje.

Zahvaljujemo se za obisk naših strani!