Postanek v Dubaju na poti - Dubai stop paket

Če z letalsko družbo Emirates potujete na Šri Lanko, Mauritius, Sejšele, Tajsko, na Maldive ali v drugo privlačno deželo, priporočamo postanek v Dubaiu. Tudi če ste v Dubaiu že bili, boste na ta način prekinili dolgo pot, si odpočili in pričeli počitnice spočiti.

V Dubai lahko potujete preko celega leta.
 
 

Sanjska potovanja, Emirati, Dubaj stop    Dubai stop že od € 355 na osebo.

Cena vključuje tri nočitve z zajtrkom v hotelu Four points Sheraton hotel**** in prevoz od letališča do hotela in nazaj.


 

Dubai je mesto kontrastov, kjer se srečuje staro in novo, kjer se stikata vzhod in zahod.

Priporočamo ogled mesta, sprehod po trgovinah in stari tržnici.  Ponujamo tudi zanimive oglede mesta in okolice (doplačilo).


Predlagani program potovanja

Fotogalerija


Dan 1: pristanek v Dubaiu
Emirati ponavadi pristanejo v Dubaiu pozno zvečer. Prevoz v hotel Four points sheraton hotel**** v mestu in nočitev.

Dan 2: Dubai
Prost dan za raziskovanje mesta. Ponujamo tudi zanimive in kvalitetne izlete po Dubaiu in okolici. Priporočamo zlasti dva:

Moderni Dubai je pravo čudo arhitekture, ki neprestano navdušuje z novimi projekti. Na tem dopoldanskem izletu boste spoznali najbolj nore in znane stavbe na svetu.
Bur Al Arab je eden najbolj luksuznih hotelov na svetu, med tem ko je Palma Jumeirah nenavadni, umetni otok, zgrajen v obliki palmine krošnje.
Dubai Marina je čudovita in seveda nova soseska s hoteli, dragimi stanovanji, butiki in seveda z marino, kjer so zasidrane luksuzne jahte.
Dubai je poln osupljivih nebotičnikov, vil, hkrati pa že snujejo prihodnje projekte.

Večerni izlet v puščavo: zvečer boste obiskali puščavo, pravo srce arabske kulture, in doživeli poseben arabski večer. Živahni Dubai boste pustili daleč za seboj in se z džipi zapeljali v sipine puščavskega peska. Puščavo boste doživeli ob sončnem zahodu, kar je še posebej lepo.

V puščavi so od nekdaj živeli Beduini, ki vas bodo ta večer prijazno sprejeli in vam predstavili svojo kulturo. Prižgali boste vodno pipo, si ogledali trebušni ples, se pustili poslikati s kano, zajahali kamelo.

Dan 3: Dubai
Prosto za ogled mesta, nakupovanje...

Dan 4: Dubai-odhod
Prevoz na letališče in let proti domu (če ste se odločili za postanek nazaj grede) ali proti vaši končni destinaciji (Maldivi, Sejšeli, Tajska, Šri Lanka, Mauritius ali drugo).


Fotogalerija