ZDA potovanje: Florida in Bahami

Sanjska potovanja, Združene države Amerike, Florida in BahamiPotovanje po Floridi boste začeli v Orlandu, doživeli narodni park Everglades in Miami Beach ter ga zaključili na Bahamih, kjer se boste razvajali v hotelu na beli peščeni plaži.

Program lahko prilagodimo vašim željam. Na pot vzamete podrobna navodila za vsak dan potovanja, rezervirane imate vse nočitve, avtomobil in notranji polet iz Miamija do otoka Grand Bahama.
 
Potujete z najetim avtomobilom. Po želji lahko uredimo tudi najem kabrioleta. V ceno je vključen najem majhnega avtomobila, lahko pa ga zamenjamo z večjim. 

ZDA, Florida in Bahami od € 1.700 na osebo


Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 11 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila na Floridi (manjši avto avtomatik, vključena je neomejena kilometrina, vsa potrebna zavarovanja in takse) in notranji polet do Bahamov. Ob odhodu dobite natančna navodila za potovanje.

Doplačilo za večji avto je cca 50 eur.

Cena je odvisna od prostih kapacitet.

Program potovanja

Fotogalerija


Dan 1: Orlando
Pristanek na letališču v Orlandu. Prevzem avtomobila in lastni prevoz do hotela.

Dan 2 in 3: Orlando
Orlando je s svojimi zabaviščnimi in tematskimi parki raj za stare in mlade. Sicer so vstopnine visoke, vendar v predprodaji ponujamo različne passe in znižane cene vstopnic za posameznike in družine. Hkrati se boste tako izognili čakanju v vrstah.

Walt Disney World vas pričakuje s štirimi tematskimi parki, dvema vodnima parkoma, neštetimi restavracijami in trgovinami. Obiščite SeaWorld in novi vodni park Aquatica. Ne izpustite Universal Studios in Universal Island. Uro vožnje od Orlanda se nahaja svojevrstna atrakcija, Kennedyjev vesoljski center, od koder v vesolje pošiljajo rakete.

Toplo priporočamo nakup vstopnic v naprej. Če se boste odločili za posebno družinsko vstopnico, bodo otroci do 11. leta jedli brezplačno v več kot 100 restavracijah po Orlandu v spremstvu odrasle osebe.


Dan 4: Orlando - Sarasota - Ft. Myers
Danes začnete potovanje proti jugozahodu. Potujete skozi Tampo s svojo kubansko četrtjo, pot vas pelje naprej mimo peščenih plaž St Petersburga in Clearwater Beach. V Sarasoti lahko obiščete umetniški muzej Ringling, morda pa bodo bolj privlačne sanjske plaže Longboat Key in Sieste. V Ft Myers je zanimiva zimska rezidenca Thomasa Edisona.

Pot: cca 320 km


Dan 5: Ft. Myers - Narodni park Everglades
Nadaljujete svoje potovanje proti jugu ob zahodni obali Floride. Po kratkem sprehodu po Peti Aveniji mesta Naples se peljete po US Highway 41 v Narodni park Everglades. Tu vas čaka svojevrstna naravna pokrajina, zaznamovana z mogočnimi močvirji, kjer prebivajo aligatorji, želve in neštete vodne ptice. Priporočamo izlet z Airboat, posebnim čolnom, ki ne uničuje naravnega habitata, obenem pa vas popelje globoko v močvirja.

Pot: cca 290 km


Dan 6: Everglades - Miami Beach
Danes boste pot nadaljevali v Miami. Miami je sam po sebi atrakcija za mlade in starejše. Miami Beach ni samo plaža, je način življenja, kar boste kmalu odkrili. Sprehodite se po pisani Collins Avenue, ob kateri se nizajo pisane fasade v stilu Art Deco. Obiščite kubansko četrt Little Havana in odlični Seaquarium.

Miami je mlad, pisan in živahen. Svojo živahnost ohranja tudi ponoči, ko od povsod prihaja glasba in neonske luči pisano zažarijo.

Pot: cca 85 km

Dan 7: Miami Beach
Prosto za samostojne oglede.

Dan 8: Miami - Bahami
Vožnja do letališča v Miamiju, oddaja najetega avtomobila in let na Bahame. Po pristanku na letališču na Bahamih imate organizirani prevoz do vašega hotela 3*. V hotelu bivate 4 nočitve s storitvijo all inclusive.

Dan 9-11: Bahami
Prosto za uživanje in kopanje.

Dan 12: Bahami
Organizirani prevoz na letališče in polet proti domu. Bivanje na Bahamih lahko tudi podaljšate.


Fotogalerija