ZDA, Združene države Amerike

Potovanja po ZDA so lahko nešteta. Vedno znova se popotniki vračajo v Ameriko in vedno odkrivajo še neznana mesta in narodne parke. Obiščite večno poletno Florido, nakupujte v New Yorku, obiščite velemesta vzhodne obale. Na zahodu puščave varujejo pisane kanjone, ki jim kraljujejo snežni Rockeys, pokrajina se preliva od peklenskih puščav do zelenih dolin.

Ameriko lahko obiščete z družino. V tem primeru boste obiskali tudi tematske in zabaviščne parke. Če ste motorist, vam bomo najeli Harley Davidson in vas polslali po historični Route 66. Najbolj pogosto pa vam bomo najeli avtomobil, načrt poti, rezervirali vam bomo hotele in priporočali kje se ustavite in kaj si oglejte. Tako boste potovali samostojno, obenem pa vam bomo nudili vso organizacijo in pomoč med potovanjem.

Predlagamo bogat izbor potovanj. Če vam ne ustrezajo ali če bi si privoščili vse naenkrat, vam bomo program sestavili glede na vaše želje in pričakovanja.


 

ZDA potovanje, Florida
 

ZDA potovanje, Čudovite plaže Floride od € 1.510 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 12 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.


Krožno potovanje po Floridi se začne in končna v Miamiju in traja 13 dni. Odrivali boste čudovito naravo in najlepše plaže Floride.


ZDA potovanja, Florida in Bahami

 

ZDA potovanje, Florida in Bahami od € 1.700 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 11 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila na Floridi, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri, notranji polet iz Miamija do Bahamov in povratni transfer do hotela na Bahamih.


Potovanje od Orlanda do Miamija s podaljškom počitnic na Bahamih traja 12 dni. Spoznali boste  Orlandonarodni park Everglades in Miami ter potovanje podaljšali na Bahamih s storitvami all inclusive.

 

 

ZDA Potovanja

 

ZDA potovanje, Potovanje po Highway No. 1 od € 1.100 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 7 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.


Potovanje od San Francisca do San Diega traja 8 dni. Potujete po poznani cesti Highway No.1: San Francisco, Monterey, Carmel, Santa Barbara, San Diego, Los Angeles. Potovali boste po slikoviti obale Kalifornije.

 

 

 

Sanjska potovanja, Združene države Amerike, Potovanje Let's go West

 

ZDA potovanje, Let's Go West od € 1.450 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 11 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.


Potovanje od Los Angelesa do San Francisca traja 12 dni. Potujete preko najlepših kanjonov Divjega zahoda: Sedona, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion Canyon, Dolina Smrti, Sequoia National Park. Obiščete tudi nori Las Vegas in si za posladek ogledate še delček slikovite obale Kalifornije.

 

 

 

Sanjska potovanja, Združene države Amerike, Potoavnje prek ZDA, Route 66

 

ZDA potovanje, Route 66 od € 1.390 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 16 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.


Potovanje od Chicaga do Los Angelesa traja 17 dni. Med skrbno načrtovano potjo imate rezervirane vse hotele in potujete z najetim avtomobilom. Lahko najamemo tudi Harley Davidson, v tem primeru je doplačilo (če potujeta dva) cca 540 eur na osebo.

 

 

 

Sanjska potovanja, Združene države Amerike, ZDA potovanje Vzhodna obala in Kanada

 

ZDA potovanje, Vzhodna obala in Kanada od € 1.670 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 15 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.


Potovanje po vzhodu ZDA in Kanade traja 16 dni. Med skrbno načrtovano potjo imate rezervirane vse hotele in potujete z najetim avtomobilom. Obiščite New York, Washington, Niagaro, deželo Amišev, Boston, Ottawo, Toronto, Philadelphio in Quebec City.

 

 

 

Sanjska potovanja, Združene države Amerike, Florida za družine

 

ZDA potovanje, Florida za družine od € 1.420 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 12 nočitev po programu (družinska soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri. Doplačilo za vsakega otroka (največ 2) cca 700 eur.


Krožno potovanje po Floridi traja 13 dni. Med skrbno načrtovano potjo imate rezervirane vse hotele in potujete z najetim avtomobilom.

 

 

 

Sanjska potovanja, Združene države Amerike, Sončna in zabavna Florida

 

ZDA potovanje, Sončna in zabavna Florida od € 1.130 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 7 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.

Tedensko potovanje po Floridi traja 8 dni. Začnete v Orlandu in končate v Miamiju. Med skrbno načrtovano potjo imate rezervirane vse hotele in potujete z najetim avtomobilom.
 

 

 

Sanjska potovanja, Združene države Amerike, Po poteh kavbojev

 

NOVO ZDA potovanje, Po poteh kavbojev od € 1.760 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 13 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.


Razburljivo potovanje po Novi Mehiki in Teksasu ponuja pravo razmerje med naravnimi lepotami in mestnim svetom. Ta del ZDA je gotovo poseben in drugačen. Kavbojski klobuk na glavo in gremo po zanimivih poteh kavbojev, po stopinjah ameriškega Divjega zahoda.

 

 

 

ZDA potovanje od New Yorka do Miamija

 

ZDA potovanje, od New Yorka do Miamija od € 1.800 na osebo

 

Cena vključuje polet iz Ljubljane, takse, 13 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.


Potovanje od New Yorka do Miamija traja 14 dni. Začnete v New Yorku, potujete ob obali Severne in Južne Karoline do Floride. Med skrbno načrtovano potjo imate rezervirane vse hotele in potujete z najetim avtomobilom. 

 

ZDA potovanje Colorado Rockies Yellowstone

 

ZDA potovanje, Colorado in Rockeys od € 2.030 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 18 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejene kilometre.


Potovanje po najbolj odmaknjenih in divjih predelih Divjega zahoda. Obiščite čudovite narodne parke, med katerimi blestjo Yellowstone, Arches, Grand Tetons, Rockies, Canyonlands in številni drugi. Dežela kavbojcev, bizonov in divjih konj! 

 

ZDA, Divji zahod za družine

 

ZDA potovanje, Divji zahod za družine od € 2.290 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 16 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejene kilometre.

Potovanje vključuje obisk San Francisca, Los Angelesa, San Diega in Las Vegasa. Potujete ob slikoviti obali Kalifornije, obiščete zabaviščne parke in SeaWorld. Peljete se s historičnim vlakom v Veliki Kanjon, obiščete tudi Bryce, Zion Canyon in Monument Valley. Prenočite in obiščete Tombstone, mestece Divjega zahoda. 

 

 

NOVO Velika ameriška jezera od € 1.850 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 14 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejene kilometre, navigacijo.


15 dnevno potovanje po severu ZDA in Kanadi. Obiščete Chicago, Detroit, Cleveland, Toronto. Spremljajo vas slikovita jezera ameriškega severa.

 

 

 

potovanje zda aljaska

 

Potovanje Aljaska od € 3.430 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 14 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejene kilometre, vodeni ogled Denalija.


Čudovito potovanje po čarobni naravi Aljaske. Prostrana pokrajina, ki se dviga iz ledenega morja, je čarobna predvsem poleti, ko v nekaj toplih dneh zacveti in zažari v mavričnih barvah. Svoj čar pa ima tudi pozimi, ko na nebu lahko občudujete severni sij.