Tajska, počitnice na otoku Phuket

Sanjska potovanja, Tajska, Počitnice na otoku PhuketPhuket, “Biser juga” je največji tajski otok in leži ob jugozahodni obali Tajske. Po vsem svetu je zaslovel po neverjetno lepih plažah in morju, hitro je postal turistična Meka sveta.

Otoška pokrajina je raznolika, od kamnitih plaž, dolgih mivkastih lagun, do apnenčastih pečin in hribov, poraščenih z deževnim gozdom. Ima dobre plaže, tropsko rastlinje in prijetno, sproščujoče ozračje.

Počitnice na Phuketu priporočamo vsem, ki si počitnice želijo združiti z zabavo, nakupi, športnimi aktivnostmi in ogledi.

 

Počitnice na Phuketu od € 1.250 na osebo


Cena vključuje polet iz Benetk, letališke takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu Amari Coral Beach****, prevoz do hotela.

Predlagamo naslednji program potovanja:

Dan 1: polet na Tajsko
Polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča. Po želji se lahko na poti ustavite v Bangkoku in si ga ogledate. Ali pa si vzamete pet dni za obisk Severne Tajske.

Dan 2: Phuket
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas odpeljal v izbrani hotel.

Na Puketu ponujamo številne hotele, priporočamo pa Amari Coral Beach**** na plaži Patong, vendar v odmaknjenem delu. Tako boste hkrati v središču dogajanja in na privatni plaži. Opise ostalih hotelov si lahko ogledate tukaj.

Dan 3 do 7: Počitnice na Phuketu
Prosti dnevi za počitek, kopanje in užitek.

Počitnice vam lahko popestrimo z zanimivimi izleti. Sicer jih lahko rezervirate sami, vendar naša agencija zagotovi kvaliteto. Ponujamo treking s sloni, romantična večerna križarjenja z večerjo, dnevna križarjenja, ogled otoka Phuket, izlet na otočke Phi Phi, James Bond izlet s kanujem, rafting ali treking.

Dan 8: Tajska, odhod
Na poti domov se lahko ustavite še v Dubaiu. Ponujamo zanimive in cenovno ugodne pakete, ki vključujejo vizum, 2 ali 3 nočitve, zajtrk in prevoz do hotela.