Tajska, počitnice na otoku Koh Samui

Sanjska potovanja, Tajska, Počitnice na otoku Koh SamuiKoh Samui je drugi najbolj priljubljeni otok za počitnice na Tajskem. Leži v Tajskem zalivu in je zato v času deževne dobe bolj primeren za obisk kot otoki Andamanskega morja.

Koh Samui je bil v zatonu, vendar je po tsunamiju spet zaživel. Danes je prenovljen, prijeten, lep in zanimiv. Plaže so dolge in bele, voda pa je ponekod magično zelena.

S Koh Samuia laho s čolnom odpotujete naprej, na otoček Koh Phangan. Počitnice na otoku Koh Samui pa lahko popestrite z ogledom Bangkoka ali potovanjem po severu Tajske.


 

Počitnice na otoku Koh Samui od € 1.250 na osebo >>Cena vključuje polet iz Benetk, letališke takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu Amari Palm Reef Resort****, prevoz do hotela.Predlagamo naslednji program potovanja:

Dan 1: polet na Tajsko
Polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča. Po želji se lahko na poti ustavite v Bangkoku in si ga ogledate. Ali pa si vzamete pet dni za obisk Severne Tajske.

Dan 2: Koh Samui
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas odpeljal v izbrani hotel.

Na otoku Koh Samui ponujamo številne hotele, priporočamo pa Amari Palm Reef Resort****. Hotel je na najbolj priljubljeni otoški plaži Chaweng, vendar na njenem odmaknjenem in mirnem delu. Tako boste hkrati v središču dogajanja in na privatni plaži. Opise ostalih hotelov si lahko ogledate tukaj.

Dan 3 do 7: Počitnice na otoku Koh Samui
Prosti dnevi za počitek, kopanje in užitek.

Počitnice vam lahko popestrimo z zanimivimi izleti. Sicer jih lahko rezervirate sami, vendar naša agencija zagotovi kvaliteto. Ponujamo celodnevni izlet v pomorski park Angthong, nočni ribolov, izlet z ladjo okoli otoka Koh Samui, dan z delfini, ogled otoka Koh Samui, treking s sloni, izlet na koralni otoček Koh Tan.

Dan 8: Tajska, odhod
Na poti domov se lahko ustavite še v Dubaiu. Ponujamo zanimive in cenovno ugodne pakete, ki vključujejo vizum, 2 ali 3 nočitve, zajtrk in prevoz do hotela.