Tajska, počitnice na otoku Koh Lanta

Sanjska potovanja, Tajska, Počitnice na otoku Koh LantaKo Lanta je ena najbolje očuvanih popotniških skrivnosti Tajske. Čudovit otoček sredi južnega Andamanskega morja je vse, kar ste si kdaj predstavljali pod pojmom tropski paradiž. 25 kilometrov belih peščenih plaž, toplo turkizno morje, bambusovi bungalovi ob morju, živahni koralni grebeni, džungla s slapovi in živobarvnimi rastlinami, predvsem pa odmaknjenost in mir.

Počitnice na otoku Koh Phi Phi pa lahko popestrite z ogledom Bangkoka ali potovanjem po severu Tajske. 

 

 

Počitnice na otoku Koh Lanta od € 1.320 na osebo >>


Cena vključuje polet iz Benetk, letališke takse, 6 nočitev z zajtrkom v hotelu Rawi Warin Resort & Spa***** na otoku Koh Lanta, 1 nočitev z zajtrkom v hotelu Aonang Cliff Beach Resort**** na Krabiju ter vse potrebne prevoze po kopnem in morju.


Predlagamo naslednji program potovanja:

Fotogalerija


Dan 1: polet na Tajsko
Polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča. Po želji se lahko na poti ustavite v Bangkoku in si ga ogledate. Ali pa si vzamete pet dni za obisk Severne Tajske.

Dan 2: Krabi - Koh Lanta
Priatanete na Krabiju na jugu Tajske. Takoj po pristanku prevoz v pristanišče in prevoz s trajektom do otočka Koh Lanta. Če boste prepozni, je potrebna dodatna nočitev v Krabiju.

Na Koh Lanti ponujamo več hotelov, priporočamo pa Rawi Warin Resort & Spa*****. Gre za enega najboljših hotelov na otoku Koh Lanta. Hotel ima kar štiri bazene, čudovito opremljene sobe, spa center, več barov in restavracijo. Je ob zahodni obali otoka, ob sanjski plaži.

Dan 3-7: Koh Lanta
Prosti dnevi za počitnice, potapljanje, odkrivanje otoka.

Ko Lanta nima svojega letališča, sem lahko pridete le s trajektom iz Pkuketa ali Krabija. Otok je prav zaradi svoje odmaknjenosti ohranil podobo nedotaknjenosti, ki jo je večina privlačnih kotičkov sveta zaradi intenzivnega turizma že izgubila. Večina otoka je še vedno v lasti "morskih ciganov", ljudstva s tisočletno tradicijo. Ti se preživljajo z ribolovom in oskrbujejo obiskovalce z vedno svežimi ribami in raki.

Notranjost otoka Ko Lanta je večinoma poraščena z deževnim gozdom, med drevjem pa se skrivajo plantaže tropskega sadja in riža. Otok obdajajo številni manjši otočki, kamor vas bodo domačini zapeljali za nekaj drobiža. Ti koralni otočki veljajo za ene najboljših potapljaških destinacij na Tajskem.

Dan 8: Koh Lanta - Krabi
Plovba nazaj v Krabi in prevoz v čudovit hotel Aonang Cliff Beach Resort****. Pred jutrišnjim poletom domov imate še nekaj časa, da raznoliko pokrajino tudi raziščete. Po želji bivanje v Krabiju lahko podaljšate, potrebna pa je vsaj ena nočitev pred poletom proti Evropi.

Dan 9: Krabi
Prevoz na letališče in polet proti domu.

Na poti domov se lahko ustavite še v Dubaju. Ponujamo zanimive in cenovno ugodne pakete, ki vključujejo vizum, 2 ali 3 nočitve, zajtrk in prevoz do hotela.


Fotogalerija