Tajska, počitnice na otoku Koh Chang

Sanjska potovanja, Tajska, Počitnice na otoku Koh ChangKoh Chang je zunanjemu svetu praktično neznan. Nekateri ga imenujejo celo zadnji rajski otok jugo vzhodne Azije. Koh Chang je del Pomorskega narodnega parka in je drugi največji otok Tajske, vendar je presenetljivo nerazvit.

Kljub svoji velikosti in lokaciji 330 kilometrov vzhodno od Bangkoka, je neznan, nerazvit, nedotaknjen, pozabljen in zato idiličen.

Otok je čudovito delo narave. Ima peščene plaže, izrezljane zalive in je prava čudežna dežela. Notranjost je popolnoma naravna, gozdnata, v džungli pa se skrivajo bistri slapovi in zeleni gorski vrhovi.

Kako do sem?
Na celini je najbližje letališče Trat, tu pristajajo letala iz Bangkoka, Phuketa in Koh Samuia. Do otoka je s trajektom 15 minut.

Počitnice na otoku Koh Phi Phi pa lahko popestrite z ogledom Bangkoka ali potovanjem po severu Tajske.


 

Počitnice na otoku Koh Chang od € 1.100 na osebo >>


Cena vključuje polet iz Benetk v Bangkok in naprej v Trat, letališke takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu Aiyapura Resort & Spa**** ter vse potrebne prevoze po kopnem in morju.


Predlagamo naslednji program potovanja:

Fotogalerija


Dan 1: polet na Tajsko
Polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča. Po želji se lahko na poti ustavite v Bangkoku in si ga ogledate. Ali pa si vzamete pet dni za obisk Severne Tajske.

Dan 2: Trat - Koh Chang
Priatanete najprej v Bangkoku, potem pa čim hitreje nadaljujete polet v Trat. Takoj po pristanku prevoz v pristanišče in trajekt do otoka Koh Chang. Če boste prepozni, je potrebna dodatna nočitev v Bangkoku.

Na otoku Koh Chang ponujamo različne hotele, za vas smo izbrali Aiyapura Resort & Spa**** ali podobnega.

Dan 3-6: Koh Chang
Prosti dnevi za počitnice. Obdaja vas čudovita tropska pokrajina, raziščite jo. Priporočamo treking s sloni po džungli in seveda obvezno potapljanje, ki je tu zlasti primerno tudi za začetnike. Naučite se pripraviti pravo tajsko jed, obiščite bližnjo vasico ali se zapeljite na izlet s kolesom.

Dan 9: Koh Chang, odhod
Prevoz v pristanišče, trajekt do letališča Trat in polet preko Bagnkoka proti Evropi.

Na poti domov se lahko ustavite še v Dubaju. Ponujamo zanimive in cenovno ugodne pakete, ki vključujejo vizum, 2 ali 3 nočitve, zajtrk in prevoz do hotela.


Fotogalerija