Tajska, počitnice na otokih Koh Samui in Koh Tao

Sanjska potovanja, Tajska, Počitnice na otoku Koh Samui in Koh TaoObisk pravljičnih otočkov v Tajskem zalivu je priporočljiv predvsem v času monsuna, ko je tu dežja manj.

Obiščite dva tropska otoka, ki sta si zelo različna.

Koh Samui vam poleg lepih plaž ponuja tudi nekaj zabave, nakupov, raziskovanja in živahnosti.

Koh Tao je majhen, skrit otoček, ki meri samo 21 kv. kilometrov. Tao pomeni želva, na čudovitih obalah otočka še vedno gnezdijo morske želve. Sanjske plaže in spokojnost otoka pa bodo zadovoljile tudi vse, ki ste raje nad vodo kot pod njo. Otoček, ki je bil nekoč zapor za politične zapornike, je danes sanjski paradiž.

Počitnice na Tajskem lahko popestrite z ogledom Bangkoka ali potovanjem po severu Tajske.


 

Počitnice na otokih Koh Samui in Koh Tao od € 1.400 na osebo >>


Cena vključuje polet iz Benetk na Koh Samui, letališke takse, 4 nočitve z zajtrkom v hotelu Amari Palm Reef Resort**** na otoku Koh Samui in 4 nočitve z zajtrkom v hotelu Charm Churee Villa Boutique Resort*** na otočku Koh Tao, ter vse potrebne prevoze po kopnem in morju.


Predlagamo naslednji program potovanja:

FotogalerijaDan 1: polet na Tajsko
Polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča. Po želji se lahko na poti ustavite v Bangkoku in si ga ogledate. Ali pa si vzamete pet dni za obisk Severne Tajske.

Dan 2: Koh Samui - Koh Tao
Pristanete na otoku Koh Samui. Če bo časa še dovolj, priporočamo, da kar nadaljujete pot na Koh Tao, sicer je potrebna dodatna nočitev.

Po pristanku na otoku Koh Tao prevoz v hotel Charm Churee Villa Boutique Resort*** in pričetek počitnic.

Dan 3-5: Koh Tao

Koh Tao je majhen in prikupen tropski otoček severno od Koh Samuia. Otok je zaradi čudovitega podmorskega sveta in kristalno čistega morja priljubljena destinacija za potapljače. Zaradi odlične vidljivosti pod vodo velja za enega najboljših potapljaških predelov Tajske. Na otoku so številni potapljaški centri, primerni tako za začetnike, kot za izkušene potapljače.

Na otoku lahko najamete motor, gorsko kolo, navadni ali vodni taksi.

Dan 6: Koh Tao - Koh Samui
Prevoz v pristanišče in plovba na Koh Samui. Prevoz v hotel Amari Palm Reef Resort****.

Dan 7 do 9: Koh Samui
Samui je bolj živahen otoček, priporočamo da si najamete motor in si ga tudi ogledate. Nudimo vam tudi kvalitetne vodene oglede otoka in njegove okolice.

Dan 9: Koh Samui, odhod
Prevoz na letališče.

Na poti domov se lahko ustavite še v Dubaju. Ponujamo zanimive in cenovno ugodne pakete, ki vključujejo vizum, 2 ali 3 nočitve, zajtrk in prevoz do hotela.


Fotogalerija