Tajska, počitnice na otočkih Koh Phi Phi

Sanjska potovanja, Tajska, Počitnice na otočkih Phi PhiPhi Phi so ena najbolj prikupnih otoških skupinic na Tajskem. S Phuketa do sem z gliserjem potrebujete le slabo uro.

Klasično lepe plaže, osupljivi skalni klifi, porasli z džunglo, turkizne lagune, polne tropskih rib in koral.

Phi Phi Don je največji in edini naseljeni otok, kjer se nahaja tudi vaš hotel.

Počitnice na otoku Koh Phi Phi pa lahko popestrite z ogledom Bangkoka ali potovanjem po severu Tajske.

 

Počitnice na otoku Koh Samui od € 1.300 na osebo >>


Cena vključuje polet iz Benetk, letališke takse, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu Holiday Inn Phi Phi Island****, 2 nočitvi z zajtrkom v htoelu Amari Coral Beach**** na otoku Phuket ter vse potrebne prevoze po kopnem in morju.


Predlagamo naslednji program potovanja:

FotogalerijaDan 1: polet na Tajsko
Polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča. Po želji se lahko na poti ustavite v Bangkoku in si ga ogledate. Ali pa si vzamete pet dni za obisk Severne Tajske.

Dan 2: Koh Phi Phi
Priatanete na Phuketu. Takoj po pristanku prevoz v pristanišče in gliser do otočka Phi Phi Don. Če boste prepozni, je potrebna dodatna nočitev na Phuketu.

Na otočkih Phi Phi je nekaj hotelov, za vas smo izbrali Holiday Inn**** ali podobnega. Hotel je ob glavni otoški plaži, kjer pristajajo tudi dnevni obiskovalci otoka. Če si želite več miru, priporočamo da se s taksi čolnom odpravite na bolj oddaljeno in samotno plažo. Bivali boste v prijetnem in lepo urejenem bungalovu. Hotel ima bazen, restavracijo in spa center, center za vodne športe, prirejajo kuharske tečaje in zabavne večere.

Otočki Phi Phi so skupina šestih majhnih in goratih otočkov 40 kilometrov zahodno od Phuketa. Visoke skalne klife prekinjajo čudovite plaže belega peska. Tu vas čakajo počitnice v raju. Na otoku se boste odpočili in naužili mirne narave. Otok je sicer miren, vse kar se dogaja, pa se dogaja v bližini vašega hotela.


Dan 7: Phuket
Prevoz z gliserjem na Phuket, po pristanku prevoz v hotel Amari Coral Beach****. Na Phuketu daste lahko duška nakupom, zabavi, kratkočasite se lahko z izleti po otoku in vodnimi športi ali trekingom.

Dan 9: Phuket, odhod
Prevoz na letališče.
Na poti domov se lahko ustavite še v Dubaiu. Ponujamo zanimive in cenovno ugodne pakete, ki vključujejo vizum, 2 ali 3 nočitve, zajtrk in prevoz do hotela.


Fotogalerija