Potovanje Tajska, trije dnevi v Bangkoku

Sanjska potovanja, Tajska, Potovanje BangkokBangkok, vedno vrveče velemesto, ki nikoli ne počije. Polno je presenečenj, ki se prelivajo od poduhovljenih zlatih templjev do bučnih nočnih klubov. Bangkok čaka, da ga odkrijete.

Večina mednarodnih poletov na Tajsko se ustavi v Bangkoku. Tudi, če se na Tajsko odpravljate na počitnice, se lahko v Bangkoku mimogrede ustavite. Prav temu je namenjen program potovanja, ki je pred vami.

 

Trije dnevi v Bangkoku od € 110 na osebo


Cena vključuje 2 nočitvi z zajtrkom v hotelu Amari Boulevard***+ v središču Bangkoka, povratni prevoz od letališča do hotela in celodnevni ogled Bangkoka s kosilom v spremstvu lokalnega vodiča.


Predlagamo naslednji program potovanja:

Fotogalerija


Dan 1: prihod v Bangkok
Pristanek na letališču v Bangkoku. Na letališču vas bo pričakal lokalni predstavnik in vas odpeljal v hotel. V Bangkoku sicer ponujamo veliko hotelov, vendar priporočamo Rembrandt****. Gre za odličen, moderen hotel v središču Bangkoka, na cesti Sukhumvit.

Preostanek dneva je prost.

Dan 2: Bangkok, ogled mesta
Danes si boste ogledali Bangkok. V spremstvu lokalnega vodiča si ogledate tri najpomembnejše templje: Wat Trimitre ali Tempelj Zlatega Bude, Wat Po ali Tempelj Ležečega Bude ter Wat Phrakeo ali Kraljevi tempelj.
Po kosilu si Bangkok ogledate še z druge perspektive, z vode. Celotno mesto je bilo nekdaj prepredeno z vodnimi kanali, ki so bili glavne prometne žile. Do danes je večina kanalov izginila. Med vožnjo z repatim čolnom boste lahko opazovali pravo življenje velemesta.

Po povratku v hotel imate prost večer. Po želji vam rezerviramo kulturno predstavo z večerjo (doplačilo cca 60 eur).

Dan 3: odhod
Prevoz na letališče in polet na sanjsko plažo Tajske. Izberite si otok zase: Phuket, Koh Samui, Koh Lanta, Phi Phi, Koh Tao, Koh Phangan ali Koh Chang. Če ogledov nimate dovolj, priporočamo izlet po severu Tajske.

Če pa bi radi v Bangkoku ostali še kakšen dan, vam priporočamo izlet s kolesom po Kitajski četrti, obisk starodavne prestolnice Ayutthaye, obisk plavajoče tržnice ali reke Kwai. Vsi izleti so možni ob doplačilu.


Fotogalerija