Sejšeli počitnice, otok Praslin in La Digue

Sanjsko potovanje, Sejšeli, počitnice na otoku Praslin in La Digue Če je Praslin več desetletij za otokom Mahe, je La Digue več stoletij za Praslinom. Tu boste lahko počeli absolutno nič, ostane vam samo uživanje v skoraj nedoumljivi tropski lepoti in harmoniji.

Najboljši način premikanja po otoku so kolesa, večina cest ni tlakovanih. Lokalni prebivalci se ukvarjajo s turizmom ali tradicionalnim ribolovom, vsak pa se vam bo nasmehnil in pomahal ko boste mimo prisopihali na kolesu.

Majhen otoček je verjetno najbolj fotografiran na svetu. Tu živijo zelo redke ptice, narava je zares nedotaknjena. Na stare plantaže se lahko zapeljete s kočijo. Plaže varujejo koralni grebeni, po belem pesku je posejan rožnati granit, ki rdeče zažarijo ob sončnem zahodu.

Do Praslina je 30 minut plovbe.

Na La Digue lahko pridete samo z otoka Praslin. Zato priporočamo kombinacijo obeh otokov, program potovanja pa lahko sestavimo tudi drugače, glede na vaše želje.
Sejšeli počitnice, otok Praslin in La Digue od € 2.200 na osebo

Cena vključuje polet iz Zagreba, takse, 4 nočitve s polpenzionom v hotelu 4* na otoku Praslin, 4 nočitve s polpenzionom v hotelu 4* na otoku La Digue, vse prevoze med otoki.


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 8 nočitev)

Dan 1: polet na Sejšele
Polet iz Zagreba ali drugega bližnjega letališča. Če letite preko Dubaia, se lahko tam ustavite za dan ali dva ob minimalnem doplačilu. Ponujamo namreč zelo ugodne stop pakete, ki vključujejo 2 ali 3 nočitve in prevoz do hotela.

Dan 2: pristanek in prevoz v hotel
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent. Po želji lahko prvo noč preživite na otoku Mahe, ali pa se takoj s čolnom ali z letalom odpravite na sosednji Praslin.
Prevoz v hotel po vaši izbiri. Na otoku Praslin ponujamo številne hotele, priporočamo Coco de Mer ali Berjaya. Če si želite privoščiti luksuzne počitnice, vas bomo nastanili v čudovitem hotelu Lemuria.

Dan 3 do 5: počitnice na otoku Praslin
Prosti dnevi za počitek, kopanje in raziskovanje otoka. Ves čas potovanja vam bo na voljo naš lokalni agent.

Dan 6 do 9: La Digue
Prevoz s čolnom na pravljični La Digue. Na otoku je le nekaj hotelov, priporočamo Patatran Village, L Ocean ali La Digue Island Lodge. Prosti dnevi za lene počitnice v raju.

Dan 10: Odhod
Prevoz na otok Praslin in naprej na otok Mahe. Glede na uro povratnega poleta je včasih nujna zadnja nočitev na otoku Mahe. Polet proti Evropi.