Sejšeli

Sejšeli, eno najlepših otočij na svetu je zaslovelo s svojimi sanjskimi plažami, ki jih krasijo lagune, palme in granitne skale, ki ob sončnem zahodu rožnato zasijejo.

Sejšeli so mondena izbira za počitnice v dvoje ali z družino. Zelo lepo je tudi poročno potovanje na Sejšele, ali pa poroka na Sejšelih.

Ponujamo hotele na otoku Mahe (glavni otok), Praslin, Desroches in La Digue, pa tudi na številnih majhnih, privatnih otočkih, na katerih je povečini samo en, luksuzen hotel.

 

 

 

 

 

Sanjsko potovanje, Sejšeli, počitnice na otoku Mahe

 

Sejšeli počitnice, otok Mahe od € 1.980 na osebo

 

Cena vključuje polet iz Zagreba, takse, 7 nočitev s polpenzionom v hotelu 4* na otoku Mahe, prevoz do hotela.


Mahe je glavni, največji otok Sejšelov. Ponaša se s preko sedemdesetimi plažami, notranjost otoka pa je gorata in bujno porasla z džunglo.

 

 

 

 

 

 

 

Sanjsko potovanje, Sejšeli, počitnice na otoku Praslin

 

Sejšeli počitnice, otok Praslin od € 1.930 na osebo

 

Cena vključuje polet iz Zagreba, takse, 7 nočitev s polpenzionom v hotelu 4* na otoku Praslin, prevoz do hotela.


Praslin, po velikosti drugi otok Sejšelov, je miren, počasen, ustavljen nekje v brezčasni tropski preteklosti. Uživali boste v čudoviti naravi, v pisanih lagunah in odličnih hotelih.

 

 

 

 

 

Sanjsko potovanje, Sejšeli, počitnice na otoku Praslin in La Digue

 

Sejšeli počitnice, otok Praslin in La Digue od € 2.200 na osebo

 

Cena vključuje polet iz Zagreba, takse, 4 nočitve s polpenzionom v hotelu 4* na otoku Praslin, 4 nočitve s polpenzionom v hotelu 4* na otoku La Digue, vse prevoze med otoki.


La Digue je verjetno najbolj fotografirani otoček sveta. Ima čudovite plaže, ki krasijo turistične plakate. Nima prometa in cest, izbirate lahko med redkimi hoteli. Na La Digue pridete z otoka Praslin, zato sta oba otoka odlična kombinacija nepozabnih počitnic.