Šri Lanka

Za tako majhen otok, kot je Šri Lanka, je dežela zbrala neverjetno veliko imen, kot so Serendip, Cejlon, Dežela hiacint in rubinov, Solza Indije, Sijoči otoček, otok Dharme, Biser orienta, do današnje Veličastne dežele, vsa pa odkrivajo njena bogastva in lepote.

Že stoletja zapeljuje obiskovalce, ki se domov vračajo polni očarljivih podob tropskega otočka, polnega poduhovljenosti in vedrine. Na Šri Lanki vam ponujamo pestre izlete po otoku, počitniške pakete, na poti nazaj pa se lahko ustavite tudi na Maldivih ali v Dubaju.
 
Na Šri Lanki sodelujemo z odličnimi lokalnimi partnerji, ki bodo zagotovili, da bo vaše potovanje nepozabno. Izbirate lahko med 3, 4, 5, 6, 7 in 14 dnevnimi potovanji po otoku, ki potekajo v sprestvu zanesljivih lokalnih vodičev. Potovanja lahko prilagodimo vašim željam.

V ceno so vključeni vsi prevozi, vodenje, vstopnine in hrana. Pri vsakem potovanju lahko izbirate med ceno standard (hoteli 3 in 4*), ceno deluxe (hoteli 4 in 5*), ter ceno boutique (butični hoteli, v tem primeru so vključeni samo zajtrki).

 


 

Sanjska potovanja, Šri Lanka, Velika tura po Šri Lanki

 

Šri Lanka potovanje, Velika tura po Šri Lanki od € 1.740 na osebo

 

Potovanje traja 8 dni. Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, stalno spremstvo lokalnega vodiča, vse prevoze, polpenzion, nočitve v izbranih hotelih 3 in 4*, vstopnine.


Doplačilo za bivanje v luksuznih hotelih 4 do 5* je cca 190 eur na osebo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanjska potovanja, Šri Lanka, Lepote Šri Lanke

 

Šri Lanka potovanje, Lepota Šri Lanke od € 1.560 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 6 nočitev v izbranih hotelih 3 in 4*, polpenzion, stalno spremstvo angleško govorečega vodiča, vse prevoze in vstopnine po programu.


Obisk Šri Lanke lahko podaljšate s počitnicami na plaži Šri Lanke, Maldivov, ali obiščete še Dubai.

 

 

 

 

 

 

 

Sanjska potovanja, Šri Lanka, Najboljše na Šri Lanki

 

Šri Lanka potovanje, Najboljše na Šri Lanki od € 1.440 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 5 nočitev v izbranih hotelih 3 in 4*, polpenzion, stalno spremstvo angleško govorečega vodiča, vse prevoze in vstopnine po programu.


Obiščete kraje Anuradhapura, Mihintale, Polonnaruwa, Sigiriya, Kandy, plantažo začimb, tovarno batika in kulturno predstavo.

Obisk Šri Lanke lahko podaljšate s počitnicami na plaži Šri LankeMaldivov, ali obiščete še Dubai.

 

 

Sanjska potovanja, Šri Lanka, Kolonialna tura

 

Šri Lanka potovanje, Kolonialna tura po Šri Lanki od € 1.120 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 3 nočitve v izbranih hotelih 3 in 4*, polpenzion, stalno spremstvo angleško govorečega vodiča, vse prevoze in vstopnine po programu.


Obiščete kraje Kandy s plantažo začimb, tovarno batika in kulturno predstavo, Nuwaro Eliyo, svetovno prestolnico pravega čaja.

Potovanje traja samo 4 dni, zato toplo priporočamo še počitnice na plaži Šri LankeMaldivov, ali pa obiščite še Dubai.

 

 

Sri Lanka potovanje

 

Šri Lanka potovanje, Kulturna tura, 4 dni, od € 1.220 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 3 nočitve v izbranih hotelih 3 in 4*, polpenzion, stalno spremstvo angleško govorečega vodiča, vse prevoze in vstopnine po programu.


Obiščete kraje Anuradhapura, Sigiriya, Polonnaruwa in Dambulla.

Potovanje traja samo 4 dni, zato toplo priporočamo še počitnice na plaži Šri LankeMaldivov, ali pa obiščite še Dubai.

 

 

 

 

 

Sanjska potovanja, Šri Lanka, Počitnice na Šri Lanki

 

Počitnice na Šri Lanki od € 130 na osebo

 

Cena vključuje 5 nočitev z zajtrkom v hotelu Royal Palms Beach**** v kraju Kalutara.


Priporočamo, da eno od naših potovanj po Šri Lanki zaključite s počitnicami na plaži. Prav zato smo sestavili okvirni paket, ki vključuje samo 5 nočitev v hotelu, ki ga stranke pohvalijo.