Mauritius, potovanje za družino

Mauritius, počitnice za družine Poiščite skriti zaklad!
Na enem od divjih malih otokov pred hotelom otroci opremljeni z zemljevidom zaklada iščejo zaklad in raziskujejo otoček Gran ZIL. Otroci bodo nad to nenavadno pustolovščino prav gotovo zelo navdušeni.

Iskanje zaklada organizirajo v hotelu Zilwa Attitude****, katerega smo vključili v ceno programa.
 


Mauritius je tropski raj, kjer boste lahko dneve preležali na sončnih plažah, crkljali vas bodo z eksotičnimi specialitetami in preizkušali vse možne športe in aktivnosti. 

Ta čudovit otok, ki leži v Indijskem oceanu približno 1600 kilometrov vzhodno od Madagaskarja, prekrivajo neskončna polja sladkornega trsa, kronajo dramatične vulkanske gore, preveva pisana klopka različnih kultur in obrobljajo koralne plaže.

Mauritius vas bo prav gotovo začaral, prevzel vaše srce in se vam za vedno vtisnil v spomin.

Na Mauritiusu ponujamo številne hotele vseh kategorij (izberete lahko poljubno število nočitev), prevoze, križarjenja in izlete, vodene v angleškem jeziku. Zzagotavljamo kvalitetne storitve in nepozaben dopust.

Obisk Mauritiusa lahko združite tudi s postankom v Dubaju.

 

Mauritius, potovanje za družine že od € 4.150 za družino (2 odrasla in 1 otrok od 2-12. leta)
Cena vključuje polet iz Benetk, takse, 7 nočitev s polpenzionom v odličnem hotelu Zilwa Attitude**** in prevoz do hotela.


Zakaj na Mauritius z družino:

  • Mauritius je čudovit, varen in eksotičen tropski otok
  • hoteli imajo odlične klube za otroke, ponujajo tudi varstvo dojenčkov
  • časovna razlika je minimalna, od 2 do 3 ure
  • kopanje na peščenih plažah preko celega leta, morje je mirno in toplo
  • ni nevarnih bolezni, ki bi zahtevale preventivno zdravljenje
  • hrana je odlična, otroci bodo okušali sveže eksotične sadeže

Mauritius lahko obiščete preko celega leta, najboljši čas za obisk pa je od septembra do maja.


 

Hotel svojim malim gostom nudi Mini klub in maskoto "dodoja Ayo".

V mini klubu, "Ayo Dodo", je ptica dodo oblečena kot pirat in čaka na ladji, ki se nahaja tik ob vhodu ali pa vaše otroke spremlja na lov za zakladom na otoku Crusoe's.

Mini klubu je odprt od 10.00 do 21.00 ure. Otroci stari od 3 do 12 let se igrajo, zabavajo in ustvarjajo pod nadzorom izkušenih zaposlenih. Med številne dejavnosti spadajo: barvanje in izrezovanje, izleti z barko s steklenim dnom, iskanje zaklada, občasne razstave, igre v in izven bazena in celo tematski zabavni dnevi...
Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 7 nočitev)

Fotogalerija


Dan 1: polet na Mauritius
Polet iz Benetk ali bližnjega letališča. Če letite z družbo Emirates, prestopate v Dubaju. Tako lahko tja ali nazaj grede potovanje podaljšate še s postankom v Dubaju.

Po pristanku prevoz v hotel. Na Mauritiusu ponujamo vse kvalitetne hotele, ki si jih redno ogledujemo in tako lahko priporočimo najboljšega glede na vaše želje in pričakovanja. V ceno programa smo vključili hotel Zilwa Attitude****, ostale hotele pa si lahko ogledate tukaj.

Dan 2 do 7: Mauritius
Prosti dnevi za počitnice. Priporočamo, da si vzamete vsaj dan za ogled otoka. Zanimiv je obisk plantaže sladkorja ali vanilije. Če ste bolj za adrenalin, vam lahko rezerviramo rafting, plezanje ali izlete v gore. Nikakor ne zamudite izleta s katamaranom na tropski otoček.

Priporočamo, da izlete in oglede otoka rezervirate šele na Mauritiusu. Izlete boste tako lahko prilagodili vremenu in razpoloženju.

Dan 8: Mauritius, odhod
Prevoz na letališče in polet proti domu.


Fotogalerija