Mauritius, all inclusive potovanje za družine

Mauritius, počitnice za družine


Družinske all inclusive tropske počitnice

Mauritius je prava destinacija za zabavne družinske all inclusive tropske počitnice.
Počitnice v lepih in modernih hotelih niso več samo za odrasle. Hotel Tamassa je idealen kraj za ustvarjanje družinskih spominov. Tu je na voljo številno različnih aktivnosti tako na kopnem kot v vodi, za odrasle in za otroke. Hotel ima tudi najlepšo plažo na tej strani otoka.

V ceno potovanja je vključeno bivanje v hotelu Tamassa****.  
 


Mauritius je tropski raj, kjer boste lahko dneve preležali na sončnih plažah, crkljali vas bodo z eksotičnimi specialitetami in preizkušali vse možne športe in aktivnosti. 

Ta čudovit otok, ki leži v Indijskem oceanu približno 1600 kilometrov vzhodno od Madagaskarja, prekrivajo neskončna polja sladkornega trsa, kronajo dramatične vulkanske gore, preveva pisana klopka različnih kultur in obrobljajo koralne plaže.

Mauritius vas bo prav gotovo začaral, prevzel vaše srce in se vam za vedno vtisnil v spomin.

Na Mauritiusu ponujamo številne hotele vseh kategorij (izberete lahko poljubno število nočitev), prevoze, križarjenja in izlete, vodene v angleškem jeziku. Zzagotavljamo kvalitetne storitve in nepozaben dopust.

Obisk Mauritiusa lahko združite tudi s postankom v Dubaju.

 

All inclusive potovanje za družine že od € 4.520 za družino (2 odrasla in 1 otrok od 2-12. leta)
Cena vključuje polet iz Benetk, takse, 7 nočitev all inclusive v odličnem hotelu Tamassa**** in prevoz do hotela.


Zakaj na Mauritius z družino:

  • Mauritius je čudovit, varen in eksotičen tropski otok
  • hoteli imajo odlične klube za otroke, ponujajo tudi varstvo dojenčkov
  • časovna razlika je minimalna, od 2 do 3 ure
  • kopanje na peščenih plažah preko celega leta, morje je mirno in toplo
  • ni nevarnih bolezni, ki bi zahtevale preventivno zdravljenje
  • hrana je odlična, otroci bodo okušali sveže eksotične sadeže

Mauritius lahko obiščete preko celega leta, najboljši čas za obisk pa je od septembra do maja.


Hotel Tamassa ponuja dva kluba za otroke, PLAY in Studio 17.
Klub PLAY je namenjen otrokom od 3-12 let. Otroci spoznavajo in raziskujejo številne lepote otoškega življenja. Za otroke skrbi usposobljena in zagnana ekipa zaposlenih, otroci spoznavajo naravo in kulturo otoka, na voljo so jim številne adrenalinske športne aktivnosti in dejavnosti na prostem: od likovnih in ustvarjalnih delavnic do iskanja zaklada - PLAY je vse, kar si vaši otroci lahko želijo na počitnicah.
Studio 17 je hotelski brezplačni klub za najstnike med 12. in 17. letom. Tu se lahko družijo, raziskujejo otok, ali pa navezujejo nova prijateljstva. Klub vodi usposobljena ekipa zaposlenih, ki za najstnike organizira dejavnosti, vključno s tečaji lokalnih plesov, jezika, športnih aktivnosti na plaži in razburljivih pustolovskih izletov po otoku.
Oba kluba sta odprta med 9.00 in 21.00 uro.


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 7 nočitev)

Fotogalerija


Dan 1: polet na Mauritius
Polet iz Benetk ali bližnjega letališča. Če letite z družbo Emirates, prestopate v Dubaju. Tako lahko tja ali nazaj grede potovanje podaljšate še s postankom v Dubaju.

Po pristanku prevoz v hotel. Na Mauritiusu ponujamo vse kvalitetne hotele, ki si jih redno ogledujemo in tako lahko priporočimo najboljšega glede na vaše želje in pričakovanja. V ceno programa smo vključili hotel Tamassa****, ostale hotele pa si lahko ogledate tukaj.

Dan 2 do 7: Mauritius
Prosti dnevi za počitnice. Priporočamo, da si vzamete vsaj dan za ogled otoka. Zanimiv je obisk plantaže sladkorja ali vanilije. Če ste bolj za adrenalin, vam lahko rezerviramo rafting, plezanje ali izlete v gore. Nikakor ne zamudite izleta s katamaranom na tropski otoček.

Priporočamo, da izlete in oglede otoka rezervirate šele na Mauritiusu. Izlete boste tako lahko prilagodili vremenu in razpoloženju.

Dan 8: Mauritius, odhod
Prevoz na letališče in polet proti domu.