Dubai, počitnice za družine

Dubai ponuja sonce preko celega leta, luksuzne hotele, restavracije, trgovine (odlični brezcarinski nakupi), edinstveno arabsko avanturo, čisto in varno okolje. Odpravite se na safari po puščavi, piknik z beduini, zajahajte kamelo, pojdite na golf ali pa presenetite denarnico in jo odpeljite na nakupe.

V Dubai lahko potujete preko celega leta.

 

Sanjska potovanja, Emirati, Dubaj, Počitnice v Dubaju za družine    Dubai počitnice za družine že od € 1.979 za družino (2 odrasla in 1 otrok do 12. leta).

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Munchna, takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu JA Palm Tree Court*****, povratni prevoz od letališča do hotela.
Obvezno doplačilo: taksa na nočitve, ki jo plačate ob odjavi iz hotela.

Cena je odvisna od sezone in prostih kapacitet.


    

 

Dubai počitnice za družine, Jumeirah Beach Hotel Dubai počitnice za družine že od € 2.590 za družino (2 odrasla in 1 otrok do 12. leta).

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Munchna, takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu The Jumeirah Beach Hotel*****, povratni prevoz od letališča do hotela.
Za najmlajše je tu mini klub Sindbad's.
Gostje hotela imajo brezplačen vstop v Wild Wadi vodni park.
Obvezno doplačilo: taksa na nočitve, ki jo plačate ob odjavi iz hotela.

Cena je odvisna od sezone in prostih kapacitet.


     Dubai je mesto kontrastov, kjer se srečuje staro in novo, kjer se stikata vzhod in zahod. Dubai je gotovo ena najbolj atraktivnih turističnih destinacij. Tu se dogajajo svetovno znane športne prireditve (jahanje, tenis, golf), tu boste našli najbolj nore hotele, atrakcije in seveda trgovine. In kar je najlepše, čaka vas toplo morje na eni strani in neskončna, romantična puščava na drugi.

Ponujamo številne hotele v Dubaiu. Če boste bivali v mestu, bo cena nižja. Hoteli ob plaži imajo znatno višjo ceno. Dober kompromis pa so hoteli v mestu, ki imajo brezplačni dostop do plaže Jumeirah.


Predlagani program potovanja

Dan 1: polet v Dubai
Polet iz Munchna ali bližnjega letališča. Po pristanku vas bo na letališču pričakal šofer in vas odpeljal v hotel.

Dan 2 do 7: počitnice v Dubaiu
Dneve lahko preživite na plaži, v vodnih parkih, s potikanjem po trgovinah, igrate lahko golf, tenis ali se kako drugače zabavate.

Dan 8: odhod proti domu
Prevoz na letališče in let proti domu.

Mini klub Sindbad's
Wild Wadi