Počitnice in potovanja za družine

Kaj ko bi vsi skupaj odpotovali in obiskali zabaviščne parke na Floridi, ali pa uživali na prelepih plažah Mauritiusa? Samo 5 ur poleta je do Dubaja, kjer je ponudba za otroke velika.

Tudi otroci radi potujejo z letalom. Nobenega razloga ni, da bi ostali doma. Sestavili bomo program, ki bo prilagojen tudi najmlajšim.  Vključeval bo časovno in cenovno najboljše letalske povezave, hoteli bodo primerni tudi za otroke, v najetem avtomobilu boste imeli otroški sedež.

Oglejte si nekaj naših pripravljenih programov potovanj in počitnic za družine, po želji pa vam sestavimo program potovanja ali počitnic po vaših željah.


 

Sanjska potovanja, Združene države Amerike, Tady potovanje po Floridi

 

 

ZDA potovanje, 8-dnevno potovanje na Florido od € 2.600 za družino (2 odrasla + 1 otrok od 2-12. leta)

Cena vključuje polet iz Benetk, takse, nočitve po programu (v sobi lahko skupaj bivajo 2 odrasla in 2 otroka), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.


Obiščite slavne zabaviščne parke, kot so Walt DisneyUniversal Studios,  Epcot, Animal Kingdom, vodne parke in Keneddijev vesolski center. Priporočamo tudi obisk narodnega parka Everglades.

 

 

 

 

Potovanja za družine, Dubai za družine

 

 

Dubai, počitnice za družino od € 1.979 za družino (2 odrasla in 1 otrok od 2-12. leta)

 

Cena vključuje polet iz Munchna, takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu 5*, prevoz od letališča do hotela in nazaj.


Dubai je najbližja destinacija, kjer najdete večno poletje! Do Dubaja je le 5 ur poletapozimi se lahko pogrejete in kopate, ni nevarnih bolezni, minimalna časovna razlika, mesto ponuja velike tematske hotele, ki so prilagojeni družinam.

 

 

 

Sanjska potovanja, Združene države Amerike, Florida za družine

 

 

ZDA potovanje, Florida za družine, 13 dni od € 3.250 za družino (2 odrasla in 1 otrok od 2-12. leta)

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 12 nočitev po programu (družinska soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.


Krožno potovanje po Floridi traja 13 dni. Med skrbno načrtovano potjo imate rezervirane vse hotele in potujete z najetim avtomobilom.

 

 

 

 

 

Počitnice za družine, Mauritius

 

Mauritius, počitnice za družino od € 4.150 za družino (2 odrasla in 1 otrok od 2-12. leta)

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 12 nočitev po programu (družinska soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejeni kilometri.


Krožno potovanje po Floridi traja 13 dni. Med skrbno načrtovano potjo imate rezervirane vse hotele in potujete z najetim avtomobilom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mauritius, all inclusive potovanje za družine

 

Mauritius, all inclusive počitnice za družino od € 4.520 za družino (2 odrasla in 1 otrok od 2-12. leta)

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 7 nočitev all inclusive v hotelu Tamassa**** in povratni prevoz od letališča do hotela.


Mauritius je čudovit, varen in eksotičen otok. Hoteli imajo odlične klube za otrokečasovna razlika je minimalnamorje je mirno 
in toploNi nevarnih boleznihrana je odlična.

 

 

 

 

 

 

 

ZDA, Divji zahod za družine

 

ZDA potovanje, Divji zahod za družine od € 2.340 na osebo (program je na voljo od 01.04.2015)

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 16 nočitev po programu (dvoposteljna soba), najem avtomobila, kasko zavarovanje in neomejene kilometre.

Potovanje vključuje obisk San Francisca, Los Angelesa, San Diega in Las Vegasa. Potujete ob slikoviti obali Kalifornije, obiščete zabaviščne parke in SeaWorld. Peljete se s historičnim vlakom v Veliki Kanjon, obiščete tudi Bryce, Zion Canyon in Monument Valley. Prenočite na ranču in obiščete Tombstone, mestece Divjega zahoda.