Maldivi počitnice

Sanjsko potovanje, Maldivi, počitnice na Maldivih Obiščite Maldive, zadnji paradiž na svetu. Če iščete turkizno morje in bele peščene plaže, kot iz svile, vas Maldivi vsekakor ne bodo razočarali.

Maldivi so tudi sanje potapljačev, ki uživajo na prečudovitih koralnih grebenih in v bogatem in, pisanem življenju pod vodo.

Večina turistov prebiva na enem izmed 70 turističnih otokov. Večina resortov je na treh atolih, ki so najbližji glavnemu mestu: Severni Male atol, Južni Male atol in Ari atol.

Kljub temu, da se vsi otočki ponašajo s kristalnim morjem, peščenimi plažami in kokosovimi palmami, se med seboj močno razlikujejo. Cenejši hoteli imajo večinoma mlajše obiskovalce in so zato živahnejši. Manjši so bolj tihi in intimni, za pare in mladoporočence.


Obisk Maldivov lahko združite tudi z ogledi zanimive Šri Lanke ali s postankom v Dubaiu.

Na Maldivih ponujamo številne hotele vseh kategorij. Priporočamo vsaj pet nočitev in bivanje v hotelu 4* ali več. Prav tako priporočamo bivanje s polnim penzionom ali all inclusive. Na vsakem otočku je povečini samo en hotel s svojimi restavracijami, ki so drage, zato je najbolje, da imate v ceno bivanja vključeno vso hrano in če je možno tudi pijačo.

Na Maldivih boste bivali v bungalovih, ponavadi hoteli ponujajo več kategorij glede na lokacijo in opremljenost (v vrtu, ob plaži ali na vodi). Nekaj posebnega so bungalovi, ki so zgrajeni nad morsko gladino. Ti so seveda najdražji, vsak ima svojo teraso za sončenje, s katere se spustite v pravljično laguno pod vami. Če se vam zdi cena zasoljena, lahko nekaj nočitev preživite v navadnem bungalovu, dve ali tri pa v bungalovu nad vodo.
Maldivi počitnice že od € 1.285 na osebo

Cena vključuje polet iz Munchna, takse, 7 nočitev all inclusive v hotelu 4* in prevoz do otoka.


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 7 nočitev)

Dan 1: polet na Maldive
Polet z Munchna ali bližnjega letališča.

Dan 2: pristanek in prevoz v na otok
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vam pomagal pri transferju na izbrani otok. Na bližnje otoke ponavadi potujete z gliserjem, na bolj oddaljene pa z vodnim letalom. Če na Maldivih pristanete pozno popoldne, je ponavadi potrebna nočitev v bližini letališča. Enako velja za zgodnje jutranje odhode proti Evropi.

Od hotelov kategorije **** naše stranke najbolj pohvalijo otok Paradise Island Resort in Sun Island Resort. Opise ostalih hotelov si lahko ogledate tukaj.

Dan 3 do 8: Počitnice na Maldivih
Prosti dnevi za počitek, kopanje in uitek. Na vseh otokih ponujajo pester izbor aktivnosti, od vodnih športov, do kopne telovadbe, spoznavanja lokalne kulture in običajev, narave in ljudi. Možni so tudi izleti na sosednje otoke.aktivnosti.

Dan 9: Maldivi, odhod
Na poti domov se lahko ustavite še v Dubaiu (v primeru, da letite z letalsko družbo Emirates). Ponujamo zanimive in cenovno ugodne pakete, ki vključujejo 2 ali 3 nočitve, zajtrk in prevoz do hotela.