Ideje za potovanja malo drugače

Pošljite povpraševanje
 

Križarjenje Sejšeli Šri Lanka in Maldivi Safari Kenija in počitnice na Mavriciusu
Karibi križarjenje Tajska  
Križarjenje Sejšeli
Eno najlepših otočij na svetu je poznano tudi kot pravo zavetišče rastlinskega in živalskega sveta. Otočje leži severovzhodno od Madagaskarja v Indijskem oceanu. Granitni otoki sredi oceana so pravi tropski paradiž. Sestavlja jih 115 otokov s skupno površino samo 455 kv. kilometrov.

O deželi
Fotogalerija


Sejšeli križarjenje
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


Spoznajte Sejšele v vsej svoji lepoti. Od glavnega otoka Mahe, vas pot vodi po zalivu Beau Vallon, do otoka Praslin in nazadnje še na otoček LaDigue. Križarjenje traja 8 dni, po želji ga lahko podaljšate s počitnicami v enem izmeh hotelov.


Karibi križarjenje
Ponujamo vam križarjenje po Grenadinih, križarjenje s potapljanjem po Grenadinih ali pa različne kombinacije počitnic na otokih Grenada ali Tobago s križarjenjem.

O deželi
Fotogalerija


Križarjenje po Grenadinih
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


Teden paradiža na Grenadinih! Grenadini so skupina več kot 30 otokov in otočkov v toplem Karibskem morju. Nekateri so naseljeni, drugi samotni, vsak posebej pa ima skrite zalive belega peska in bujno tropsko notranjost. Veriga otočkov se vleče vse od otoka St. Vincent do Grenade na jugu. Otočje je pravi raj za ljubitelje križarjenj.


Šri Lanka in Maldivi
Otok v obliki solze v Indijskem oceanu je prav natrpan s kulturnimi in naravnimi zakladi. Tu boste odkrivali starodavna mesta in prestolnice, sledi evropskih kolonialistov, bogate templje in vrveče, pisane tržnice.
ponujamo vam odlično kombinacijo potovanja po zanimivi Šri Lanki in počitnic v paradižu - Maldivih.

O deželi Šri Lanka
O deželi Maldivi
Fotogalerija

Šri Lanka in Maldivi
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


Na Šri Lanki vam ponujamo pestre izlete po otoku in počitniške pakete. Predlagani program vključuje 4-dnevno potovanje po otoku ter počitnice na Maldivih. Po želji lahko ponudimo tudi drugačne oglede otoka, možen je tudi postanek v Dubaju. Program popolnoma prilagodimo vašim željam.


Tajska
Dežela nasmeha je eksotična in prijazna. Razvaja vas z zares neštetimi sanjskimi plažami, bogato kulturo, najbolj prijaznimi in gostoljubnimi ljudmi, tropsko pokrajino in slastno kuhinjo. Možnosti za nove dogodivščine so neomejene, Tajska vas bo začarala s svojimi prizori, zvoki, barvami in okusi.
Po eni strani tako drugačna dežela kot smo je vajeni, je verjetno za obisk najbolj priljudna azijska destinacija. Z lahkoto se boste znašli in uživali, obenem pa bo ravno prav eksotično da vam bo za vedno ostalo v spominu.

Ponujamo različne kombinacije enodnevnih in večdnevnih izletov, vodenih v angleškem jeziku s počitnicami na enem izmed številnih znanih in nekoliko manj znanih otokov. Program prilagodimo vašim željam.

O deželi
Fotogalerija


Predlagani program potovanja

3 dnevni postanek v Bangkoku, 3 dnevni izlet na reko Kwai  in počitnice na Koh Samuiu
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


14 dnevno nepozabno doživetje kaosa velemsta, tišine džungle in počitnic na priljubljenem otoku Koh Samui.
Program in trajanje potovanja popolnoma prilagodimo vašim željam.


Safari Kenija in počitnice na Mauritiusu
Prikaži program potovanja
Pošljite povpraševanje


Kombinacija dveh kontrastov... Divja Kenija s svetovno znanimi narodnimi parki in pravljičen otoček Mavricius. Za vse, ki iščejo nekaj drugačnega.

Nacionalni parki, ki jih boste obiskali po tem programu, so priznani kot eni najboljših v Afriki in z malo sreče boste izsledili vse velike živali afriških savan. Očarala vas bodo neskončna prostranstva, kjer domuje tisoče gnujev, zeber in gazel, ter njihovih predatorjev kot so levi, leopardi in gepardi. Safari boste podaljšali z nepozabnimi počitnicami v enem izmed številnih hotelov, ki jih ponujamo na Mauritiusu. Preverite kateri hoteli so na voljo za destinacijo Mauritius.