Ideje za zimske dni

Pošljite povpraševanje


December, januar, februar.. Evropa je pobeljena, smučarska sezona je na vrhu. Sta aktivna smučarja? Sta pomislila na luksuzno smučanje? Za lene dneve na topli plaži pa so Maldivi kot nalašč. Tudi na Karibih je najvišja sezona, dobra ideja je Tajska in Mauritius. Poletje pa je tudi v Avstraliji, Južni Afriki in Južni Ameriki..

 

 

 

 

 

 

 

Posebni hoteli po svetu

 Izbor luksuznih, nagrajenih, ekoloških ali drugače posebnih hotelov po svetu, ki so primerni za obisk za časa naše zime.

 

 

 

 

 

Ideje za nepozabna popotovanja

 


Kratki in mrzli dnevi so kot nalašč za popotovanje v toplejše kraje. Za vse tiste, ki radi spoznavate nove dežele in vam ni do poležavanja na plaži, smo pripravili predloge potovanj po Šri Lanki, Ameriki, Tajski in Avstraliji. Popotovanja lahko po želji podaljšate s počitnicami na plaži, lahko pa jih tudi prilagodimo vašim željam.

 

 

 

 

 

Ideje za počitek - plaža

 

Zaviti v tople odeje vsako leto sanjamo o toplih tropskih krajih, prelepih peščenih plažah in počitku v senci palm.
Ponujamo vam predlagane počitnice na plaži, ki jih lahko popestrite z enodnevnimi izleti. V zimskem času se je najlepše odpočiti na Sejšelih, na Mauritiusu, na Maldivih, na Tajskem in na manjših karibskih otočkih, kot so Grenada, Trinidad, Tobago, Antigua...

 

 

 

 

 

Ideje za potovanja malo drugače

 

Si želite odpotovati v tople kraje kjer bi lenarili na rajskih plažah poleg tega pa tudi malo raziskovali novo okolico? Potem imao za vas odlično rešitev! Ponujamo vam kombinacijo popotovanj s počitnicami, čudovita križarjenja med otoki Sejšelov ali Karibov ter nepozabno kombinacijo afriškega safarija s počitnicami na Mauritiusu.