Romantični Havaji: Oahu, Kauai, Big Island, Maui

Sanjska potovanja, Havaji, Potovanje Oahu, Kauai, Big Island in MauiObiščite kar štiri otoke Havajev: Oahu, Kauai, Maui in Big Island.

Oahu:
dom glavnega mesta Havajev in večine prebivalcev havajskega otočja. Oahu je živahna me'šanica narave in kulture. Preverite valove na Severni obali, ki jo obiskujejo najbolj vešči jezdeci valov. Obiščite številne muzeje in parke. Doživite plažo Waikiki.
Na Oahuju ne zamudite: plaža Waikiki, Pearl Harbor, Hanauma Bay, razgledna točka Nuuanu Pali, Severna obala

Kauai, Vrtni otok: najbolj severni in hkrati najstarejši otok Havajev je znan po svoji očarljivi lepoti.
Ne zamudite: slapovi Wailua, Kalalau Trail, odlična peš pot ob severni obali, Poipu Beach, ena najboljših plaž Amerike, kanjon Waimea ali Veliki kanjon Pacifika.

Big Island: večji kot vsi ostali otoki Havajev skupaj. Tu najdemo kar 11 od 13 klimatskih območij na svetu. Površje se prelije od vročih peščenih plaž do zasneženih gorskih vrhov.
Ne zamudite: historično mestece Kailua Kona, čudovita dolina Waipio, glavno mesto Hilo, Ka Lae, najjužnejša točka ZDA, ter seveda Volcanoes National Park, kjer v živo spremljate tekočo lavo, ki cvrči v morje in tako ustvarja novo površje.

Maui, otok dolin: drugi največji otok gosti ene najboljših plaž na svetu. Tu lahko opazujete kite, uživate v soncu in morju, igrate golf in raziskujete slikovito pokrajino.
Ne zamudite: mesto Lahaina s svojimi trgovinami, opazovanje kitov, Makena Beach State Park, Iao Valley State Park, Haleakala National Park, kjer domuje najvišji vrh otoka, slikovito Hana Highway.

 

Oahu, Maui, Kauai in Big Island že od € 2.550 na osebo


Fotogalerija


Cena vključuje letalski prevoz iz okoliških letališč, takse, 13 nočitev po programu v hotelih (standard) ali podobnih, najem avtomobila razreda economy na otokih Maui, Kauai in Big Island (neomejeni km, zavarovanja, dodatni voznik), tri notranje polete s taksami po programu.
 

Doplačilo za bivanje v hotelih standard plus: cca 240 eur na osebo.

Možno doplačilo za najem avtomobila višje kategorije.
 

Cena ne vključuje stroška plačila prtljage na notranjih poletih po Havajih.

Cena velja do 31.10.2015.Program potovanja

Dan 1: pristanek na otoku Oahu
Polet preko Los Angelesa ali San Francisca, kjer po želji lahko prekinete potovanje in si ogledate eno izmed dveh mest ali večji del Kalifornije.

Aloha in dobrodošli na Havajih! Prevoz (ni vključen v ceno) v hotel in prost preostanek dneva. Po želji najem avtomobila (doplačilo).

Dan 2 do 3: Oahu
Sprehodite se po prestolnici Honolulu in plaži Waikiki. Možnosti ogledov na otoku so neštete: Pearl Harbor, Polinezijski kulturni center, plantaža ananasov Dole, slikovite obale Haruna Bay. Po želji lahko najamete avto (doplačilo) ali se odločite za vodene oglede, ki jih tudi ponujamo.

Dan 4: Oahu - Kauai
Prevoz (ni vključen v ceno) na letališče in polet na Kauai, Vrtni otok. Na letališču prevzamete avto in se odpeljete v hotel.

Dan 5 in 6: Kauai
Kauai je otok za raziskovalce. Toplo priporočamo prelet otoka s helikopterjem (doplačilo). Uživali boste v razgledih na divjo obalo, ki jo prekinjajo slapovi in čudovite plaže. Lahko obiščete Waimea Canyon, obalo Na Pali, Spouting Horn, kjer morski valovi skozi talne odprtine brizgajo visoko v nebo. Ne pozabite na slikoviti Lumahai Bay.

Dan 7: Kauai - Hawaii (Big Island)
Lastni prevoz na letališče, oddaja avtomobila in polet na Big Island. Na letališču boste najeli avtomobil (vključeno v ceno) in se odpeljali v hotel.

Dan 8 in 9: Big Island
Priporočamo ogled narodnega parka Volcanos National Park, kjer si boste ogledali delujoče vulkane in pokrajino z drugega planeta. Na severu otoka priporočamo obisk ranča Parker in eno izmed plantaž kave.

Dan 10: Big Island - Maui
Prevoz na letališče in oddaja avtomobila. Polet na otok Maui, kjer spet prevzamete avto. Prevoz v hotel.

Dan 11, 12 in 13: Maui
Maui ponuja sanjske plaže in prav tako lepo in bujno notranjost. Eno lepših doživetij je sončni vzhod vrh vulkanskega kraterja Haleakala. Priporočamo vožnjo po cesti Road to Hana, za kar si vzemite dovolj časa. Gre za eno najbolj slikovitih voženj Havajev!

Dan 14: odhod
Oddaja avtomobila na letališču in polet najprej proti Kaliforniji, potem pa naprej v Evropo. Če postanka v Kaliforniji niste izkoristili tja grede, priporočamo da to storite nazaj grede.


Fotogalerija