Havaji

Šest otokov Havajev ponuja šest različnih izkušenj: Oahu, Maui, Big Island, Kauai, Molokai in Lanai. Vsi se ponašajo z bujnimi tropskimi gozdovi in peščenimi plažami, ki se prelivajo od bele, preko rdeče in zelene pa vse do vulkansko črne barve. Z všpičenih zelenih gora bučijo slapovi, najvišji vrhovi pa se skrivajo v oblakih.

Če se odpravljate na počitnice na Havajih, se je težko odločiti za pravi otok. Zato priporočamo kombinacijo večih otokov. Pripravili smo izbor potovanj na Havaje, ki zajemajo obisk dveh, treh ali celo štirih otokov.
 

 

Sanjska potovanja, Havaji, Potovanje Oahu, Hawaii in Maui

 

Havaji potovanje: Oahu, Maui in Hawaii že od € 2.230 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 10 nočitev po programu (Oahu 3, Big Island 4 in Maui 3), notranje polete in najem avtomobila.


Trije najbolj privlačni otoki Havajev na enem samem potovanju!

 

 

Sanjska potovanja, Havaji, Potovanje Oahu, Kauai, Big Island in Maui

 

Havaji potovanje: Oahu, Kauai, Maui in Hawaii že od € 2.550 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 13 nočitev po programu (Oahu 3, Kauai 3, Big Island 4 in Maui 4), notranje polete in najem avtomobila.


Kar štirje raznoliki otoki Havajev na enem samem potovanju!

 

 

 

Havaji potovanje

 

Havaji potovanje: Oahu, Kauai, Maui in Hawaii že od € 3.280 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 16 nočitev po programu (Oahu 4, Kauai 4, Maui 4 in Big Island 4), izlete, notranje polete in najem avtomobila.


Doživite štiri otoke Havajev čisto od blizu in na enem samem potovanju!