Tahiti in Moorea

Sanjska potovanja, Francoska Polinezija, Tahiti in Moorea, Počitnice na Tahitiju in MooreiPo počitnicah in ogledu Tahitija odpotujete na otok Moorea, ki velja za eno bolje očuvanih skrivnosti Polinezije.

Vulkanskemu biseru dajejo podobo visoki zeleni vrhovi, plaže iz belega peska in čudovita laguna, ki popolnoma obdaja otok, varuje pa jo koralni greben.

Pobočja so prepredena z nasadi ananasa, mirno morje turkizne barve pa je dom neštetim jatam tropskih rib. Impresivni vulkanski vrhovi iz tal rastejo kot mogočne čeljusti morskega psa. Južni rob nekdanjega vulkana je gorat, na severu pa sta se izoblikovala dva zaliva, med katerima raste Mt. Rotui.

Moorea je jasno vidna s Tahitija, ki je oddaljen le 16 kilometrov. Kljub bližini predstavljata sosednja otoka popolnoma drugačen svet. Na Moorei boste našli čudovito naravo, zmerne cene v primerjavi z Bora Boro in predvsem mir in spokojnost.
Tahiti in Moorea od € 3.200 na osebo

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu 4* na otoku Tahiti, hitri trajekt na otok Moorea, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu Sofitel****.


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 10 nočitev)

Dan 1: polet na Tahiti
Polet z Brnika ali bližnjega letališča. Polet na Tahiti traja nekje 20 ur. Letite lahko preko Azije ali preko ZDA, na poti priporočamo nočitev.

Dan 2: pristanek in prevoz v hotel
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas odpeljal v hotel po vaši izbiri.

Dan 3 do 6: Počitnice na Tahitiju
Prosti dnevi za počitek, kopanje in raziskovanje otoka.

Peljemo vas na opazovanje delfinov, na treking po deževnem gozdu, na izlet na goro s čudovitim razgledom, na safari z džipi, na krožni izlet po Tahitiju.

Dan 7 do 11: Moorea
Prevoz do pristanišča in plovba na Mooreo. S hitrim trajektom boste pluli le pol ure.

Na Moorei se nahajajo številni privlačni hoteli. Nekaj je manjših, cenejših penziončkov, večinoma pa gre za večje in luksuzne hotele. Priporočamo Moorea Pearl Beach Resort****.

Dan 12: Odhod
Najprej plovba na Tahiti, prevoz na letališče in polet proti Evropi.