Tahiti in Bora Bora

Sanjska potovanja, Francoska Polinezija, Tahiti in Bora Bora, Počitnice na Tahitiju in Bora BoriTahiti ponuja številne zanimive oglede in tudi lepe plaže, kjer si lahko odpočijete. Na voljo so vam številni hoteli, lahko pa organiziramo tud zanimive oglede otoka.

Vaše počitnice pa se bodo zares začele šele na sanjskem otoku Bora Bora.

Pravijo, da je legendarna Bora Bora najbolj romantičen in ekskluziven otok našega planeta. Bora Bora je presenetljivo majhna, vendar je njena lepota nepopisna. Glavni otok počiva sredi pravljične lagune, ki jo kot biserna ogrlica obrobljajo omali otočki in koralni greben. Iz sredine dramatične lagune se dviga vulkanska gora Otemanu, ki okoli svoje glave zbira nežne meglice.

Podvodni svet je morda še bolj presenetljiv. V laguni boste lahko zasledovali jate živobarvnih rib vseh mogočih oblik, med tem pa bo migotajočo gladino vzvalovila jata igrivih delfinov.

Vaše letalo bo pristalo na stezi, ki so jo zgradili na koralnem grebenu. Ponavadi se ljudje v pravljični otok zaljubijo že med pristankom, saj je pogled na otok in laguno neverjeten. Po pristanki vas bodo s katamaranom odpeljali do vasice Vaitape.

Cene na Bora Bori so višje kot na Tahitiju ali Moorei, vendar je otok vseeno vredno obiskati. Brezskrbne dneve tu lahko preživite na beli koralni plaži, pod zibajočimi se palmami, lahko se podite za jatami pisanih rib, saj je laguna kot velik tropski akvarij, ali pa s kolesom ali peš raziskujete otok.
Tahiti in Bora Bora od € 3.700 na osebo

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu 4* na otoku Tahiti, polet na otok Bora Bora, 4 nočitve z zajtrkom v hotelu Sofitel****.


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 9 nočitev)

Dan 1: polet na Tahiti
Polet z Brnika ali bližnjega letališča. Polet na Tahiti traja nekje 20 ur. Letite lahko preko Azije ali preko ZDA, na poti priporočamo nočitev.

Dan 2: pristanek in prevoz v hotel
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas odpeljal v hotel po vaši izbiri.

Dan 3 do 6: Počitnice na Tahitiju
Prosti dnevi za počitek, kopanje in raziskovanje otoka.

Peljemo vas na opazovanje delfinov, na treking po deževnem gozdu, na izlet na goro s čudovitim razgledom, na safari z džipi, na krožni izlet po Tahitiju.

Dan 7 do 10: Bora Bora
Polet na pravljični otok Bora Bora. Izbira hotelov je bogata. Nekaj, predvsem malenkost cenejših hotelov, se nahaja na osrednjem, največjem otoku. Po koralnih sipinah, ki objemajo glavni otok, pa so posuti bungalovi najbolj prestižnih in slikovitih hotelov na svetu. Tu so Maitai Polynesia, Sofitel, Pearl Beach Resort, Intercontinental in nekaj drugih.

Dneve izkoristite samo za užitek v in okoli lagune.

Dan 11: Odhod
Prevoz na letališče in polet proti Evropi.