Tahit počitnice

Sanjska potovanja, Francoska Polinezija, Tahiti, Počitnice na TahitijuTahiti, Otok ljubezni, je največji izmed 118 otokov in atolov Francoske Polinezije. Površje se preliva od kar 2000 metrov visokih vrhov, ki so zaviti v skrivnostne meglice, do globokih zelenih dolin, poraščenih z deževnim gozdom in praprotjo, ter končno belih koralnih plaž.

Tahiti ima obliko narobe obrnjene številke osem. Večji, severozahodni del otoka, imenujejo Tahiti Nui (Veliki Tahiti). Obkroža ga 114 kilometrov dolga cesta, ki vijuga med gorami in obalo. Manjši del otoka imenujejo Tahiti-lti (Mali Tahiti).

Tahiti ponuja številne zanimive oglede in tudi lepe plaže, kjer si lahko odpočijete. Na voljo so vam številni hoteli, lahko pa organiziramo tud zanimive oglede otoka.

Vaše počitnice lahko zaključite na Tahitiju, ali pa odpotujete na enega izmed manjših, sosednjih otočkov.
Tahiti počitnice od € 2.700 na osebo

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 8 nočitev z zajtrkom v hotelu 4* na otoku Tahiti.


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 8 nočitev)

Dan 1: polet na Tahiti
Polet z Brnika ali bližnjega letališča. Polet na Tahiti traja nekje 20 ur. Letite lahko preko Azije ali preko ZDA, na poti priporočamo nočitev.

Dan 2: pristanek in prevoz v hotel
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas odpeljal v hotel po vaši izbiri.

Dan 3 do 8: Počitnice na Tahitiju
Prosti dnevi za počitek, kopanje in raziskovanje otoka.

Peljemo vas na opazovanje delfinov, na treking po deževnem gozdu, na izlet na goro s čudovitim razgledom, na safari z džipi, na krožni izlet po Tahitiju.

Dan 9: Odhod
Prevoz na letališče in polet proti Evropi.