Fidži

Bula! To bo prva beseda, ki jo boste slišali po pristanku letala na otoku Viti Levu. Prijaznosti ljudi in širokim, belim nasmehom, pač ne boste mogli uiti nikjer.

Odkrijte Fidži z agencijo Exotic Tours, doživeli boste romantiko, avanturo, predvsem pa si boste brezskrbno odpočili in se umaknili v brezčasno eksotiko. Dneve boste preživeli v morju, na plaži ali z raziskovanjem otokov. In ko boste odkrili lepote izbranega otoka, se vam bo pod morsko gladino odprl še en, še bolj pisan in neverjeten svet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanjska potovanja, Fidži, Počitnice na Fidžiju

 

Fidži počitnice že od € 2.000 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu 3* na Sunshine Coast otoka Viti Levu.


Fidži je ultimativni tripski paradiž - s svojimi belimi plažami, smaragdnimi lagunami, nasmejanimi ljudmi in toplim vremenom. Odlična destinacija za lenobno poležavanje, ali pa za avanturo vašega življenja! Najboljši čas za obisk Fidžija je od marca do novembra.

 

 

Sanjska potovanja, Fidži, Počitnice na Viti Levu in otočkih Mamanuca

 

Fidži: Viti Levu in otočki Mamanuca od € 2.500 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu 3* na Sunshine Coast otoka Viti Levu in 5 nočitev na otočku Matamanoa Island Resort (ali podobnem), polni penzion .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanjska potovanja, Fidži, Počitnice na Viti Levu in križarjenje

 

Fidži: Viti Levu in križarjenje po otočju Yasawa od € 2.500 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu 3* na Sunshine Coast otoka Viti Levu in križarjenje po otočkih Yasawa (3 nočitve, polni penzion).