Bali

Kljub temu, da je otok Bali ena najbolj znanih in obiskanih destinacij za eksotična potovanja, je globoko v sebi še vedno tradicionalen indonezijski otoček, srce prave Azije.

Pisana in za nas nenavadna kultura z neštetimi festivali, nežni in prijazni ljudje s širokimi nasmehi, peščene plaže in tropska pokrajina. Vse to je potovanje Bali. In ne pozabimo: cene so nizke, zato si boste privoščili marsikaj!

Bali priporočamo za počitnice, potovanje ali poročno potovanje. Za bogat izbor hotelov priporočamo ogled strani Bali hoteli.

 

 

 

Sanjska potovanja, Bali, Počitnice na otoku Bali

Bali počitnice že od € 1.200 na osebo

 

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu 4*.

Najboljši čas da obiščete Bali je od maja do oktobra, ko je sušno obdobje. Bivate lahko v hotelu enega izmed letoviških krajev Kuta (tu se največ dogaja), Nusa Dua (mondeno letovišče z odličnimi hoteli) ali Sanur (mešanica Kute in Nusa Due). Ali pa greste na otoček Lembongan, kjer lahko bivate v bungalovih.

 

 

 

 

 

 


 

Sanjska potovanja, Bali, Bali in otočki Gili

Bali in otočki Gili od € 1.600 na osebo

 

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu 4* na Baliju, v kraju Sanur, 5 nočitev s polpenzionom v hotelu 4* na otočku Gili Trawangan, gliser do otoka.


Na otoku Bali boste doživeli bujno naravo, divjo zabavo in slabo vest vzbujajoče nakupe. Na tiste, zares prave počitnice, pa vas pošiljamo na male otočke Gili, med Lombokom in Balijem.