Romantični vikend paket v hrvaški Istri

Vikend paket v Istri, hotel KukurikuDobrodošli v središču kraja Kastav, na trgu Lokvin, v novi restavraciji in še novejšem hotelu Kukuriku! Eno-gastro storitev, po kateri je Kukuriku znan tudi zunaj hrvaških meja, je rezultat večletne tradicije avantgardnega pristopa kuhanja in jasnosti vizije oblikovalca Nenada Kukurina .

Sobe vas bodo pričakale v popolno oblikovanem svetlobnem vzdušju. Vsaka soba ima značilen aromatčen vonj, s katerim so želeli pričarati "občutek vračanja domov".
 

Fotogalerija


 

Romantični vikend paket v Hrvaški Istri od € 150 na oseboZa vas smo pripravili naslednje pakete (cene so okvirne):

"Take a breake" gastro paket za 2 osebi

Paket vključuje:
1.dan: prihod v hotel Kukuriku, slow food večerja v restavraciji Kukuriku, meni s 6 hodi - izbor mesnega ali ribjega menija, nočitev v romantični sobi.
2.dan: zajtrk, slow food kosilo v restavraciji Kukuriku, meni s 5 hodi - izbor mesnega ali ribjega menija, pozna odjava iz hotela (do 16. ure).
Izbor termina po želji!

Cena paketa v sobi: 300 EUR za dve osebi
Cena paketa v junior suiti: 320 EUR za dve osebi
Cena paketa v suiti: 350 EUR za dve osebi


"Take a breake plus" eno-gastro paket za 2 osebi


Paket vključuje:
1. dan: zgodji prihod v hotel Kukuriku, izlet v Istro - obisk vinarjev in oljarjev, degustacija in mala šola sommelierstva, slow food večerja v restavraciji Kukuriku, meni s 6 hodi - izbor mesnega ali ribjega menija, nočitev v romantično sobi.
2. dan: zajtrk, slow food kosilo v restavraciji Kukuriku, meni s 5 hodi - izbor mesnega ali ribjega menija, pozna odjava iz hotela (do 16. ure).
Izbor termina po želji!

Cena paketa v sobi: 410 EUR za dve osebi
Cena paketa v junior suiti: 430 EUR za dve osebi
Cena paketa v suiti: 460 EUR za dve osebi


"Relax & Enjoy" eno-gastro vikend paket za 2 osebi


Paket vključuje:
Petek: prihod v hotel Kukuriku, slow food večerja u restavraciji Kukuriku, meni s 6 hodi - izbor mesnega ali ribjega menija, nočitev v romantično sobi.
Sobota: zajtrk, izlet v Istro - obisk vinarjev in oljarjev, degustacija in mala šola sommelierstva, večerja u restavraciji Kukuriku, meni s 5 hodi - izbor mesnega ali ribjega menija, nočitev v romantično sobi.
Nedelja: zajtrk, odjava iz hotela.
Izbor termina po želji - vikend!

Cena paketa v sobi: 540 EUR za dve osebi
Cena paketa v junior suiti: 580 EUR za dve osebi
Cena paketa v suiti: 640 EUR za dve osebi


 

Fotogalerija