Romantični vikend paket na Koroškem

Vikend paket na Koroškem, posestvo HerkOb meji z Avstrijo, daleč v hribih, nad krajem Muta, se nahaja čudovito posestvo Herk. Tu se boste počutili kot pravi gost. Gre za družinski hotel z lastnim wellnessom sredi pašnikov, travnikov in gozdov.

Njihov namen je, da vas razvajajo, da vam polepšajo življenje, vam ga olajšajo, ga okrepijo in ga naredijo še bolj kakovostnega in prijetnega. Razvajali vas bodo znani strokovnjaki kulinarike, uslužbenci wellness programov ter celoten kolektiv, ki vam bo dal vedeti, da pri nas niste le številka ampak pravi GOST.


Fotogalerija

 

Romantični vikend paket na posestvu Herk na Koroškem od € 264 na osebo


Gre za prijeten družinski hotel in strokovno podkovan kolektiv s srcem in dušo. Razvajali vas bodo v wellness centru s savnami, masažnim salonom, masažnim bazenom, fitnesom, s svežimi napitki in sadjem.

Okoli objektov je veliko ekološko obdelane zemlje, tako ograjene kot prostih pašnikov, travnikov in gozdov. Cela planota je idealna za sprehode in pohode vseh težavnostnih stopenj. Mimo posestva vodi evropska kolesarska pot in pot orjaških lip.

Eden najlepših kotičkov posestva pa je zagotovo sončna jasa, ki je idealno vzletišče za vse vrste zmajarjev.

Sobe so bile povsem na novo narejene v začetku leta 2009. Vsa oprema je nova, okolju prijazna in izdelana v Sloveniji. Objekte čistijo z ekološkimi čistili in tekstilno opremo perejo z okolju prijaznimi pralnimi sredstvi.

Vsaka soba ima svoj mini bar, hladilnik, internet wireless, LCD TV, satelitski programi, talno gretje, vsaka soba ima svojo kopalnico...

Hotel ima 17 sob, skupaj 46 ležišč, sobe so dvoposteljne in dvoposteljne z dodatnim ležiščem (2+2).

Hrana na posestvu Herk je v večji meri BIO in EKO pridelave. Restavracija je sestavljena iz dveh delov. Prvi del je namenjen bolj večernemu druženju ob kaminu s kozarčkom penine in kakšno sladico, drugi del je jedilnica, je fizično ločen od restavracije in je namenjen rednim dnevnim obrokom in svečanim pogostitvam. 

Fotogalerija