Vse o poroki v New Yorku

New York je raznoliko mesto, polno stila in kulture. Slavni jekleni nebotičniki se dvigajo nad čudovitimi mestnimi parki in živahnimi avenijami, ki odsevajo posebno energijo. New York ima svostven šarm.
 

Poročni paket že od € 1.690 na par  >>

 

 
 

poroka new york

Poročne lokacije v New Yorku

Urejanje dokumentacije
Overitev poroke v Sloveniji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

New York ponuja številne privlačne lokacije za poroko, med njimi smo izbrali tiste, ki so po našem mnenju najlepše. Poskrbimo lahko za majhno poroko, ki se je udeleži le par, ali pa za večji dogodek s prijatelji in družino. Pripravili smo poročne pakete, ki bodo olajšali organizacijo, vse pakete pa lahko spremenimo in oblikujemo po vaših željah.

Poroke v New Yorku so lepe kadarkoli v letu. Zima ima svoj beli čar, ko se neveste ogrnejo v puhaste vilinske obleke, spomladi in jeseni pa Centralni park zažari v vseh barvah narave. Ne glede na letni čas in izbrano lokacijo bo vaša poroka v New Yorku sanjska in drugačna.

 

Poročne lokacije v New Yorku:Urejanje dokumentacije

Za poroko ne potrebujete veliko dokumentov. Potrebujemo potne liste, rojstne liste in listine o morebitni ločitvi 14 dni pred odhodom. Listin ni potrebno prevajati v angleški jezik. Po poroki prejmete poročni certifikat z žigom Apostille, tako da se poroko zlahka prijavi tudi pri nas.

V New Yorku morate biti dva dni pred poroko. Če bi se želeli poročiti na torek, prispete najpozneje v nedeljo. V ponedeljek urejate dokumentacijo z lokalnim poročnim koordinatorjem, načeloma bi morali zaključiti do 11. Ure dopoldne.Overitev poroke v Sloveniji

Poroka, sklenjena v New Yorku, je veljavna v Sloveniji. Poročni certifikat, opremljen z žigom Apostille, nesete na Matični urad in poroko overite.