Zakaj poroka v Italiji

Poroka v tujini, Italija

Za poroko v Italiji je potrebno urediti celo vrsto malenkosti, od rezervacije matičarja, kraja poroke, do sprejema, fotografa, cvetja, hrane in pijače, glasbe, frizerja. Prav zato pa so tu naši agentje, ki vam bodo predlagali najrazličnejše storitve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na vas je, da izberete kaj želite, celotno organizacijo pa prepustite nam. Poroka v Italiji z agencijo E-Potovanja je enostavna.

Italija je že sama po sebi ena najbolj romantičnih dežel sveta. In vajina poroka v Bentetkah bo posebna in nepozabna.

Ker je Italija tako blizu, tudi potni stroški niso dragi, zato na poroko lahko odpotujeta sama, ali pa povabita tudi prijatelje. Po želji vam bomo pripravili po poroki romantično večerjo v dvoje, ali pa celotni sprejem za vse gostge, ki jih bosta povabila, s pravimi italijanskimi dobrotami in živo glasbo.

Poroke so lahko zgolj simbolične, cerkvene ali civilne. Možna je tudi kombinacija, civilno se poročita doma, cerkveno poroko pa vama pripravimo v Italiji. Ali obratno.

Takoj po poroki se bodo začeli vajini medeni tedni. Skrijeta se lahko v pravljično toskansko vilo, sredi valujočih žitnih polj, ali pa v aristokratsko vilo ob obali. Rezervacijo prepustite nam.

Ne glede na vajino izbiro bo poroka, ki jo bomo organizirali, brezhibna, brez stresa, večino dela bomo prevzeli mi. Potrudili se bomo, da bo vajin poročni dan kot v pravljici.