Poroka v Toskani

Lepota pokrajine, kulturno bogastvo, tradicija, domačnost, odlična vina in jedi, starodavne vasice in mesteca na gričih, ki kraljujejo mozaiku vinogradov – vse to te uroči.

Poroko v Toskani lahko organiziramo v eni izmed kamnitih vasic, za sprejem po poroki si lahko izbereta srednjeveški gradič ali pristno, domačo gostilno, medene tedne pa lahko preživita v sanjski vili sredi Toskane.


 

Poročni paket od € 3.180 na par  >>


 

 

Poroka v tujini, Italija, Toskana    V pravljični Toskani lahko organiziramo civilno, cerkveno ali simbolično poroko.
Vse podrobnosti bomo uredili pred vašim odhodom, poskrbeli pa bomo za vsako, še tako majhno podrobnost. Ves čas bivanja v Italiji vam bo na voljo tudi poročni koordinator.

Poroka v Certaldu, v pokrajini Chianti

V provinci Firence, sredi gričev Chiantija, se skriva Certaldo Alto, majhno, toda fascinantno srednjeveško mesto. Obzidano mestece objemajo vinogradi, v daljavi pa se dvigajo krasni stolpi San Gimignana.

Civilne poroke se odvijajo v palači Palazzo Pretorio sredi vasi. Fasada, vhodna dvorana in dvorišče palače so dobili znake vseh Vikarjev. Poroke so nekaj posebnega, saj so lahko tudi zunaj, na dvorišču.

V Certaldu lahko organiziramo poročni sprejem v stari gostilni “Antica Osteria” blizu palače Palazzo Pretorio, v lepem gradu v okoliških gričih Chiantija ali v družinski restavraciji blizu meste hiše.
 

Kot za vse poroke v Italiji, tudi za Toskano velja, da so možnosti številne. Vse storitve pa morajo biti rezervirane pred vajinim odhodom. V hotelu ali v vili v Toskani vas bo še enkrat obiskal poročni koordinator, s katerim boste še enkrat preverili celoten program. V primeru, da ste se odločili za dodatne storitve (kozmetičarko, maserja,..), vas bodo obiskali v hotelski sobi na dogovorjen datum in uro.

Seveda bomo poskrbeli tudi za vajino bivanje, pri tem bomo upoštevali vaše želje. V manjših vasicah so možnosti nastanitve omejene, najbolj romantično pa je seveda bivanje v eni izmed čudovitih toskanskih vil.

Z veseljem vam lahko organiziramo tudi poročni sprejem.


 

Cena poročnega paketa € 3.180 na par  >>


Cena velja v letu 2017.

Cena vključuje:
- najem poročnega kraja/dajatev cerkvi/dar duhovniku
- osebni koordinator, ki pomaga pri celotni organizaciji dogodka
- pomoč pri urejanju dokumentov
- pridobitev poročnega dovoljenja
- poročni šopek za nevesto in cvet za ženina
- fotograf: 2 uri od začetka obreda. Vsi posnetki so posneti na Cdju
- pomoč pri organizaciji in rezervaciji s strani E-Potovanja in naše partnerske agencije v Italiji (po želji organiziramo in rezerviramo tudi dodatne storitve, kot so poročno kosilo, namestitve, dodatno okrasitev, itd.)
- vse takse

Doplačilo:
-
priče, 50 EUR po osebi (plačate na lokaciji sami)


Doplačila po želji:
- frizer in ličenje: 440 EUR
- dodatna ura fotografiranja: 170 EUR