Zakaj poroka v Grčiji

Znano je, da je v Grčiji vse povezano z ljubeznijo, od umetnosti, do vojn, povsod je v ozadju ljubezenska zgodba. Verjetno so tudi zato poroke v Grčiji sproščene, brez skrbi in zares romantične ter posebne.

 

 Poročni paket že od € 680 na par  >>

 

 

 

 

Poroka v tujini, Grčija

Poroke v Grčiji svetujemo od maja do oktobra. Možne so na večih otokih, na vsakem otoku pa je drugačno vzdušje in s tem drugačna poroka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poroke v Grčiji so cenovno ugodne, saj je že sam letalski prevoz cenejši kot polet v oddaljene, eksotične dežele. Tudi hoteli niso dragi, zato lahko na poroko povabimo tudi prijatelje in sorodnike ter s tem poskrbimo še za njihov dopust.

Poroka je v Sloveniji lahko veljavna, vendar pa je nekoliko več dela s pripravo dokumentov pred poroko, saj so potrebni uradni prevodi v grški jezik.

V Grčiji vas bo pričakalo mediteransko sonce, odlična hrana in vino, prijazni in kar se da sproščeni ljudje, ki bodo pričarali prav posebno vzdušje. Kraji, ki jih priporočamo za poroko, so lahko tudi umaknjeni in so še vedno tista prava Grčija, ki si jo želi doživeti vsakdo.

In poročna zabava... v grškem stilu, seveda!